Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Cal esbandir els plats abans de ficar-los al rentaplats

Si ets dels que s'entretenen passant els plats per sota de l'aixeta fins a tal punt de plantejar-te si no és millor acabar la feina amb una mica de sabó i no posar el rentaplats, has de saber que és un gest tan inútil com pesat.

A més, no coneixes el principi de funcionament dels detergents, que necessiten brutícia per poder netejar. Si la vaixella està gairebé neta, els enzims del sabó rendeixen menys i l'únic que aconsegueix el teu prerentat manual és augmentar la despesa d'aigua i energia. L'OCU s'ha encarregat de demostrar-ho i aconsella prescindir de l'aigua i utilitzar tovallons de paper o una esponja humida per retirar les restes d'aliments. A més, no oblidis que per estalviar, el millor és posar-lo quan estigui completament carregat i amb la dosi justa de detergent. En aquest cas més no és millor.

A dalt