Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Per escalfar el menjar és més eficaç el microones que el forn

Compararàs un minut d'electricitat a potència màxima amb el fet d'encendre el forn, esperar pacientment que agafi temperatura o col·locar un cassó a la vitro i esperar que arribi a ebullició?

Sempre es posa en dubte. Hi ha qui encara creu que el microones provoca un fals escalfat o que el que al final sempre crema és l'envàs (una altra cosa són els recipients que s'usen erròniament). Però res més allunyat de la realitat.
Els comptes ens donen la raó. Segons el grup Selectra, utilitzar el microones en lloc del forn sempre que es pugui ens pot fer estalviar 40 euros anuals. És lògic, aconseguir que el forn arribi a 225ºC triga 15 minuts. La tecnologia del microones, no obstant això, permet escalfar directament els aliments sense haver de temperar abans cap superfície. Per escalfar un litre d'aigua i posar-la a 90º només fan falta 0,20 kWh (1,3 cèntims). En el cas del forn serien 5 cèntims.

A dalt