Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

L'smartphone gairebé no consumeix

No tens més que recordar cada quant de temps carregaves antigament el teu primitiu mòbil (la bateria podia durar fins a 5 dies) i quantes vegades ho fas ara.

En l'actualitat, més que carregar-lo, el tens permanentment connectat a la xarxa i sembla més un telèfon fix que un mòbil, amb el terror de quedar-te sense bateria enmig d'una conversa per Facetime o intentant arribar amb el GPS a algun lloc.
No són impressions banals. Segons un estudi, el consum d'un smartphone de gamma mitjana és de 5 a 30 kWh l'any. Només una cinquena part del consum d'una rentadora al cap de l'any.
L'única manera d'abaratir la despesa és deixar que, de tant en tant, s'esgoti la bateria, tancar totes les aplicacions quan no les facis servir i posar-lo en mode de repòs sempre que puguis.

A dalt