Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Les tarifes de discriminació horària permeten estalviar diners a la factura de llum

Ara sí que compensa endollar els electrodomèstics que més consumeixen com ara la rentadora o el rentaplats a la nit o al matí.

La Tarifa One de Endesa, a més d'abaratir el cost de la llum en tarifa vall (de 22 h a 12 h a l'hivern, i de 23 h a 13 h a l'estiu), ofereix avantatges addicionals: 12% de descompte per sempre a la factura i descomptes addicionals en funció de les hores en què més consumeixes Si la meitat de la despesa es produeix en hores vall, per cada 1% de descompte extra en energia hi haurà un 1% de descompte.

Compensa passar-se a la discriminació per estalviar energia? Sí. I encara més amb la Tarifa One, que no "castiga" el consumidor fora de l'horari, per exemple, per a molts les 8 o les 9 del matí són les hores més raonables per posar la rentadora o posar el rentaplats després de l'esmorzar. Les xifres recolzen el canvi a la discriminació horària. Segons un estudi de la Confederació d'Usuaris i Consumidors (CECU), es poden estalviar fins a 180 euros l'any. A més a més, amb la Tarifa One pots aconseguir descomptes addicionals als aconseguits amb la discriminació horària. Només necessites un comptador digital. Demana el teu, Endesa te'l canvia.

A dalt