Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

La pèrdua de calor o de fred per les finestres és insignificant

Estalvies de fins al 30% en la climatització

Aquest argument l'esgrimeixen amb convicció tots aquells que es neguen a posar doble vidre o a modernitzar les finestres. Es basen en el càlcul "espacial" i pensen que en comparació amb les dimensions de la casa, l'escalfor no s'escaparà per aquestes escletxes microscòpiques. I fins i tot afegeixen - i es queden tan amples- que per aquesta regla de tres, ningú no ventilaria casa seva al matí.

Estan molt equivocats. Una guia que fa referència a l'aïllament de les finestres de l'IDAE (Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia) menciona estalvis de fins al 30% en la climatització de l'edifici derivats d'un bon aïllament de portes i finestres.

Potser ha arribat el moment de plantejar-se fer reformes. Segons l'OCU, la millor opció és el tancament de PVC amb vidres amb càmera d'un gruix a partir de 4 mm.

A dalt