Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Sempre que baixes la potència, estalvies

Siempre que bajas la potencia, ahorras
Vés amb compte. Baixar en excés la potència contractada pot sortir-te encara més car

Fals. És un dels majors mites energètics estesos entre la població. En realitat, la disminució de la potència contractada contratada no assegura un estalvi econòmic contratada en la factura de la llum.

Vés amb compte, perquè si contratada baixes en excés contratada la potència que necessita la teva llar saltaran els ploms cada vegada que el teu consum sigui superior al contractat. Per tornar a pujar-la hauràs d'esperar un any, però si no pots esperar, rectificar pot donar lloc a noves despeses que es menjaran totalment el teu estalvi. I és que la reconnexió d'una instal·lació pot arribar als 300 euros. Per aquest motiu, és convenient no equivocar-se en realitzar el mesurament abans de canviar de tarifa i estar molt segur que aquesta potència et servirà per viure sense que marxi la llum cada dos per tres.

Si vols estalviar de debò segueix els nostres consells d'eficiència i tria la tarifa de llum que més s'adapti als teus hàbits i necessitats. També pots recórrer al Nexe, un mesurador de consum elèctric que et permet avaluar la despesa d'energia que realitzes en la teva llar, informant-te en temps real de l'electricitat que estàs utilitzant.

A dalt