Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Posar la flama del fogó al màxim farà que s'escalfi abans allò que cuinem

Fogón al máximo
Fer servir tapes és el que més accelera el procés de cocció

Només cal fer un cop d'ull a l'estat de qualsevol cuina per determinar si el seu usuari és dels que posen el foc al màxim pensant que estalvia temps i energia. Les rajoles groguenques, el sostre ennegrit, les cassoles i les paelles cremades per sota… Pot ser que s'estalviï una mica de temps, i això també és relatiu, però a la llarga, la tarifa del gas marcarà la mateixa quantitat que la d'aquells que prefereixen fer les coses a foc lent.

No. No serveix de res córrer el risc de cremar-se les celles o que l'oli s'encengui i el fogó es converteixi en una foguera incontrolada.

El fet que les flames sobresurtin de la zona de la paella o la cassola suposa un malbaratament important de calor.

Les regles d'or per reduir la despesa? Abaixar el foc al mínim un cop que hagi començat a bullir l'aigua, posar la quantitat justa de líquid, utilitzar el fogó que millor s'adapti a les dimensions de la cassola o la paella.

Un bon pla d'estalvi per a un dia avorrit? Dedicar una tarda a aparellar cada olla o paella amb la seva tapa, encara que calgui regirar tots els armaris de la cuina, i utilitzar-les sempre. La tapa és l'única cosa que accelera el procés de cocció.

A dalt