Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Climatització

Climatización

Parlem el seu mateix idioma, l'Estalvi.
Endesa li ofereix els millors plans per optimitzar el rendiment de les seves instal·lacions, aquests estalvis poden arribar fins al 50% de la despesa dedicat a la climatització.

  • Inverteixi ja en estalvi, confort i eficiència. Amb Endesa té l'oportunitat de començar a pagar menys avui mateix i aconseguir la climatització més eficient i avançada per a la seva empresa.
  • Compleixi la nova normativa. Sabia que a partir de 2015 tots els equips de climatització que treballin amb refrigerant R-22 hauran de ser substituïts o modificats per llei, segons el reglament (CE) 1005/2009?
  • A Endesa examinem els seus equips i li oferim la millor alternativa.

Els avantatges de contractar amb Endesa

  • Estalviï en energia i estalviï en la seva factura: les nostres solucions d'assessoria energètica li ofereixen els millors plans per optimitzar el rendiment de les seves instal·lacions garantint la qualitat del subministrament i amb estalvis en la seva factura elèctrica de fins al 50%..
  • Més control sobre els seus equips. Disposem de sistemes de control integrat en instal·lacions multipunt, la qual cosa permet obtenir millors ràtios d'ús i de consum. Una manera de simplificar i reduir les tasques de manteniment.
  • Serveis integrals, que van des de la concepció del projecte fins al lliurament i el manteniment posterior.
  • Qualitat d'Endesa: Serveis avalats per l'experiència d'una empresa líder en el sector energètic, que compta amb els millors professionals del sector.
  • Li proporcionem més competitivitat per al seu negoci.
  • Solucions sense inversió inicial: Podrà contractar el Servei de Gestió Energètica Integral (GEI) gràcies al qual la seva empresa no haurà de dur a terme cap mena de desembossament inicial en equips: Endesa realitza tota la inversió i l'explotació de les instal·lacions durant la seva vigència. També té accés a mètodes de pagament flexibles.

Gas Estable

Gas Estable

Si la seva empresa consumeix anualment més de 50.000 kWh de gas i el seu subministrament elèctric és de Baixa Tensió amb una potència contractada superior a 15 kW, li oferim aquesta tarifa amb la qual maximitzarà el seu estalvi.

Li pot interessar conèixer les nostres Solucions Sectorials

Servicios de Mantenimiento

Parlem seu mateix idioma: l'Estalvi.

Li oferim solucions que l'ajudin a satisfer les seves necessitats energètiques i a millorar el servei al client mentre estalvia.

 

Sol•licitar contacte

Si voleu més informació faciliti'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol•licitar contacteservicio
A dalt