Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Empreses
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Energia per a comerços

Receptes dissenyades específicament per al seu sector

Atenció personalitzada

Endesa posa a disposició de la seva empresa la millor atenció especialitzada. Enviï'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè

SOL·LICITI EL CONTACTE

El nostre objectiu és oferir-li el màxim estalvi en el moment que més ho necessita. Per això, a Endesa hem elaborat una tarifa pensada específicament per al seu negoci. Tindrà el preu més baix en els moments en què la seva oficina més consumeix.

En el sector comercial, la franja de major consum és cada dia de la setmana durant el dia.. Per això li oferim una tarifa dissenyada especialment per a vostè amb un 20% de descompte indefinit en el terme d'energia.. De 8 del matí a 12 de la nit, cada dia.

També gaudirà d'un 7% de descompte addicional sobre totes les hores i dies durant el primer any de contracte. D'aquesta manera, se li aplicarà un 27% de descompte en els moments de major consum i un 7% de descompte la resta d'hores.

Truqui ara al Servei d'Atenció a Empreses 800 760 266 amb una factura a la mà. Li farem un estudi detallat del producte que més li interessa.