Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Connecteu amb Endesa

Connecteu amb Endesa

La qualitat de l’atenció al client és una prioritat per a Endesa: volem connectar amb els nostres clients i fer-ho de manera personalitzada, proactiva i eficaç.

Com a experts, esperem ajudar-vos a obtenir el màxim rendiment del vostre negoci, solucionar qualsevol possible contratemps en el menor temps possible i fer una anàlisi proactiva de les vostres necessitats que generi estalvi.

Sabem que no tots els negocis són iguals i, per tant, que no tenen les mateixes necessitats. Els nostres assessors s’encarregaran d’oferir-vos un assessorament especialitzat, de resoldre incidències i d'implicar-se activament en la recerca de les solucions més adequades.

 
A dalt