Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

edeas: l'app per a la innovació empresarial

edeas: l'app per a la innovació empresarial

Des de fa anys, Endesa és el millor aliat de les empreses a l'hora de millorar la seva eficiència energètica. A partir d'ara, Endesa serà també el millor soci per a maximitzar l'eficàcia empresarial.
 
No estem parlant d'una nova tecnologia extremadament complexa. Tampoc de robots que ho faran tot per vostè. Parlem de la font d'energia més important del món: les idees.
 
La presa de decisions és fonamental per a la bona marxa de qualsevol negoci. I a l'hora de decidir, calen bones idees.
 
Endesa ofereix a les empreses una app mòbil totalment gratuïta amb continguts absolutament exclusius. Una selecció de les idees més innovadores de la Universitat de Harvard i del MIT,,presentades de manera senzilla per garantir una lectura ràpida.
 

El que condueix i mou el món no són les màquines. Són les idees (Victor Hugo)

En un món en què se'ns bombardeja amb informació, el seu mòbil serà el canal mitjançant el qual aconseguir els millors continguts d'innovació, eficiència, empresa i tendències. Desperti la seva creativitat consumint alta qualitat.
 
Descarregueu-vos l'app edeas d'Endesa i recordi activar les notificacions per mantenir-se sempre informat:
 
A dalt