Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Empreses
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Energia per a oficines

Màxim estalvi en el moment en què més el necessita

Atenció personalitzada

Endesa posa a disposició de la seva empresa la millor atenció especialitzada. Enviï'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè

El nostre objectiu és oferir-li el màxim estalvi en el moment que més ho necessita. Per això, a Endesa hem elaborat una tarifa pensada específicament per al seu negoci. Tindrà el preu més baix en els moments en què la seva oficina més consumeix.

A les oficines la franja de major consum és de dilluns a divendres durant el dia. Per això li oferim una tarifa dissenyada especialment per a vostè amb un 25% de descompte indefinit en el terme d'energia. De 8 del matí a 12 de la nit en dies feiners.

També gaudirà d'un 7% de descompte addicional sobre totes les hores i dies durant el primer any de contracte. D'aquesta manera, se li aplicarà un 32% de descompte en els moments de major consum i un 7% de descompte la resta d'hores.

Truqui ara al Servei d'Atenció a Empreses 800 760 266 amb una factura a la mà. Li farem un estudi detallat del producte que més li interessa.

Continguts relacionats

Enllaços útils