Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Edificis, Oficines i Centres Comercials

Soluciones sectoriales

L'optimització del consum energètic és clau per ser competitiu. Per conèixer on es pot estalviar cal tenir constància d'on es consumeix, a través d'un diagnòstic energètic. Endesa realitza un estudi personalitzat de la seva empresa per identificar el potencial d'estalvi, dissenya la solució tècnica i la implementació mitjançant un servei clau en mà, i oferint fórmules de pagament flexibles.

Estalvi en la factura

Estalviar a la factura és possible a través d'una tarifa establerta seguint el perfil de consum de l'empresa, ajustant la potència i compensant l'energia reactiva, que molt sovint penalitza la factura d'electricitat, amb la instal·lació d'una bateria de condensadors.

Estalvi en il·luminació de fins al 80%

Un projecte lumínic adequat a les necessitats contribueix a millorar l'eficiència de la instal·lació. Per a això Endesa dissenya solucions d'il·luminació personalitzades per aconseguir el major estalvi possible, amb la implantació de multitecnologías i l'assessorament de personal expert, i que passa des del canvi de làmpades, equips i lluminàries, fins el redisseny de la il·luminació.

Optimització de les instal·lacions elèctriques

Endesa ofereix un servei d'assessorament de projectes d'instal·lacions elèctriques, per a l'optimització de recursos, la reducció de pèrdues elèctriques i l'eliminació d'avaries innecessàries

Estalvi per canvi de combustible de fins al 45%

A dia d'avui encara hi ha institucions que funcionen amb combustibles poc eficients com gasoil, fuel o propà. Mitjançant la seva substitució per gas natural, una font d'energia més neta, segura i fiable, es poden aconseguir estalvis d'entre el 25 i el 45% i reduir el cost de manteniment dels equips. Endesa ofereix fórmules de pagament flexibles, o fins i tot realitza la inversió necessària per dur a terme els projectes a través del Servei de Gestió Energètica Integral.

Estalvi de fins a un 30% en climatització i refrigeració

Amb Endesa es poden actualitzar les instal·lacions de climatització i refrigeració de forma senzilla, aconseguint importants estalvis d'energia, a més de proporcionar un major confort. A més el canvi d'aquests equips permet adaptar-se a la nova normativa sobre gasos fluorats, que prohibirà a partir l'1 de gener de 2015 el ús de HCFC nous o reciclats, tant per al manteniment com per a la recàrrega. Endesa ofereix fórmules de pagament flexibles, o fins i tot realitza la inversió necessària per dur a terme els projectes a través del Servei de Gestió Energètica Integral

¿Perquè contractar amb Endesa?

  • Per la nostra oferta personalitzada.

  • Servei integral, clau en mà perquè vostè no s'hagi de preocupar per res.

  • Perquè li oferim tota l'experiència de l'empresa líder del sector energetico dels millors professionals del sector.

Gas Estable

Gas Estable

Si la seva empresa consumeix anualment més de 50.000 kWh de gas i el seu subministrament elèctric és de Baixa Tensió amb una potència contractada superior a 15 kW, li oferim aquesta tarifa amb la qual maximitzarà el seu estalvi.

Li podria interessar conèixer els nostres serveis d’Assessoria energètica

Eficiència Energètica

Maximitzi el rendiment energètic de la seva empresa a partir de l’anàlisi i el seguiment del seu consum.

 

Sol•licitar contacte

Si voleu més informació faciliti'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol•licitar contacteservicio
A dalt