Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Empreses
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Quina tarifa elèctrica hauria de contractar per al seu negoci?

Publicat el 15 febrer 2019

Està a punt de muntar un negoci i ja ho té tot. Un pla, el finançament, el local... I la llum? Perquè no sigui un obstacle en la seva carrera cap a l'emprenedoria, li donem les claus a l'hora de contractar-la.

Sl'emprenedoria, li donem les claus a l'hora de contractar-la. El seu contracte elèctric no és un fet intranscendent a l'hora de posar en marxa un negoci. Hi ha diverses qüestions que són fonamentals i que no ha de perdre de vista. Per exemple, la competitivitat o estalviar en costos. Però cal fer un pas més enllà: la sostenibilitat. El seu negoci estarà compromès amb el medi ambient? Un consum energètic racional i responsable farà que la seva empresa destaqui en aquest àmbit.

Haurà de valorar el consum energètic. Si és molt elevat pot ser convenient una tarifa que ofereixi descomptes sobre el terme variable (energia), especialment en les hores de més consum. Si, per contra, el consum és baix, el més important és optimitzar de forma adequada el terme fix de la seva factura (la potència).

Un altre punt que cal tenir present són les necessitats concretes del seu negoci. Aquesta informació serà la que determinarà quin tipus de contracte necessita. Les peculiaritats de cada negoci són úniques.

El primer: identificar el patró de consum

Comencem per una de les qüestions determinants: el consum de kWh. Sap si el seu negoci té un consum homogeni? O més aviat fa pics en algunes hores del dia o dies de la setmana?

Si creu que el seu consum serà homogeni (ens referim, per exemple, a una botiga o oficina on no hi ha màquines industrials), li convé contractar la tarifa Tempo Elección.

El seu principal avantatge? Acumula descomptes en aquells moments de més consum. D'aquesta manera, aquesta solució s'adaptarà a la seva situació siguin quins siguin els seus períodes de consum (ja sigui durant el dia, a la nit, els caps de setmana…).

Per saber quina tarifa li convé, és fonamental que conegui el seu perfil de consum. En quins dies i en quines hores necessita gastar més electricitat?

El segon: la potència

Una altra de les qüestions importants és la potència que cal contractar. Per això, haurà de tenir en compte el nombre d'electrodomèstics i aparells que estaran encesos de manera simultània.

En la potència la clau és trobar l’equilibri just. Contractar una potència excessiva farà que pagui més en la seva factura, però fer curt implicarà quedar-se sense llum en moments puntuals perquè, com hem dit abans, “saltaran els ploms”.

Només si la seva potència contractada és superior a 15 kW comptarà amb un maxímetre que garantirà que el subministrament no s'interrompi mai.

Des del punt de vista empresarial, l'ideal és conèixer els preus de l'energia amb antelació. D'aquesta manera pot planificar tot l'any i optar per les tarifes més competitives. Amb les tarifes Endesa, estables per un termini mínim d'un any, la correcta planificació financera està garantida.

No hi haurà ensurts, però sí avantatges addicionals inclosos en el contracte (com per exemple serveis de manteniment i reparació d'avaries).

Si té algun dubte, els nostres assessors estan a la seva disposició per aconsellar-lo i ajudar-lo a contractar la tarifa perfecta per al seu negoci.

3 exemples de negocis i gestió elèctrica

Una oficina

És una oficina petita sense gaires electrodomèstics. Llums, ordinadors, pantalles, wifi, fotocopiadora, cafetera, microones, nevera, calefacció i aire condicionat. La majoria del consum es realitza en dies laborables, de 8 a 24h, de dilluns a divendres.

Necessita una tarifa que concentri els descomptes en aquesta franja: Tempo Elecció Laboral.

Un bar

Negoci d'hostaleria on la major part del consum prové de congeladors, neveres, rentavaixelles, cafetera i una petita cuina amb campana extractora, a més de petits electrodomèstics. També hi ha un televisor i un aparell de música. I no ens oblidem de l’aire condicionat i la calefacció.

Obre d'hora per servir esmorzars i no tanca fins a la mitjanit: Tempo Elecció Dia.

Una clínica veterinària

Petita clínica de mascotes, amb servei d'urgències. Té el consum habitual de llum, aire condicionat i calefacció, a més d'alguns aparells d'oficina (ordinadors, pantalles, impressores, wifi). I aparells mèdics relacionats amb aquesta activitat (ecògrafs, etc…).

Està en servei al llarg del dia, però també a les nits: ofereix atenció les 24 hores tots els dies de la setmana. Necessita una tarifa homogènia: Tempo Elección Plana.

Si està interessat en qualsevol d'aquesta tarifes, telefoni'ns al 800 760 266.