Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Empreses
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Trobi la millor solució energètica per al seu negoci

Publicat el 14 setembre 2018

Endesa ofereix solucions personalitzades i adaptades per a qualsevol tipus de negoci. L’objectiu és que optimitzi el seu consum energètic, estalviï en la factura i en millori el marge de benefici.

Sandra és una jove emprenedora. Acaba de posar en marxa el seu primer projecte empresarial i el consum energètic és una de les seves màximes preocupacions per estalviar i poder ser més competitiva. Per això s’ha posat en contacte amb Endesa, nosaltres parlem el seu mateix idioma i ens entendrem a la perfecció: l’estalvi. Sabem que l’eficiència energètica és un element importantíssim per a qualsevol negoci: l’ajuda a mitigar l’impacte mediambiental, reduir costos i ampliar el marge de benefici.

A Endesa som especialistes en l’ ul’ús intel•ligent de l’energia. Oferim serveis i solucions amb un alt valor afegit que permetran a la Sandra incrementar la seva competitivitat empresarial, optimitzar les seves inversions i millorar la imatge de la seva organització.

Però per conèixer on i com pot la Sandra millorar el seu consum energètic, primer hem de disposar d’un diagnòstic precís de les seves instal•lacions. Per a això, els nostres tècnics realitzen un estudi personalitzat per descobrir quines són les seves possibilitats d’estalvi i, d’acord amb això, arribar a dissenyar solucions amb fórmules de pagament flexibles.

Solucions per a l’hostaleria

La Sandra ha decidit adquirir un vell hotel-restaurant amb la intenció de renovar-lo i tirar endavant. Sap que la competència serà dura i, per això, l’estalvi energètic pot ser un dels pilars del seu èxit econòmic.

La Sandra vol esprémer al màxim les seves instal•lacions amb alguns gestos simples com, per exemple, optimitzar la sala de calderes, que li permetrà estalviar fins a un 30% en combustible, o fent servir energia solar tèrmica per obtenir aigua calenta sanitària i reduir fins a un 70% l’energia consumida. Una altra forma de reduir la seva despesa en electricitat és fer servir noves tecnologies de baix consum en il•luminació i bombetes LED.

A més, a Endesa ens encarregarem de tramitar aquelles subvencions de l’Administració Pública que la Sandra vulgui sol•licitar per aconseguir ampliar la seva inversió sense cost previ. Amb el nostre assessorament, de segur que la Sandra aconseguirà fer més competent el seu projecte.

Però no només ens ocupem dels negocis d’hostaleria: a Endesa tenim solucions per a tot tipus de negocis.

Solucions per a edificis, oficines i centres comercials

La La il•luminació suposa el 50% del consum dels locals comercials, de manera que optimitzar és una prioritat per a qualsevol negoci. Per ajudar-li a controlar aquesta despesa, a Endesa comptem amb assessors professionals que l’orientaran i dissenyaran un pla d’acció per a la instal•lació de noves tecnologies, la renovació dels equips i, fins i tot, la millora de la distribució de la il•luminació per aprofitar els recursos de forma més eficient.

Si la seva empresa consumeix anualment més de 50.000 kWh en gas i el seu subministrament elèctric és de baixa tensió amb una potència contractada superior a 15 kW, Gas Estable és la seva solució. Una tarifa amb un preu garantit fins el 15 d’abril de 2019 i amb descomptes d’un 20% en la tarifa 3.3 i d’un 26% en la tarifa 3.4, durant 12 mesos des de la data d’activació del contracte.

Indústria

En el cas de les instal•lacions industrials, els nostres tècnics analitzen cada instal•lació aplicant les solucions més adequades per a cada cas concret. Per exemple, una climatització eficient és capaç d’estalviar fins a un 30%, mantenint el confort i el fred industrial necessaris per als seus productes. A més, l’ajudem a renovar i modificar les lluminàries de tot el recinte, cosa que millorarà considerablement el seu consum diari.

El gasoil, el fuel o el propà segueixen sent combustibles d’ús comú en les empreses, malgrat la seva poca eficiència i alta carestia. En canviar a gas natural és possible estalviar entre un 25% i un 45% i reduir el cost de manteniment dels seus equips.

Posant en marxa instal•lacions a partir d'un bon assessorament i duent a terme un manteniment constant dels equips es pot reduir d’un 25% a un 45% en la facturació final.

Perquè tot sigui més fàcil, Endesa li ofereix fórmules de pagament flexibles o fins i tot pot realitzar la inversió necessària per dur-les a terme a través del Servei de Gestió Energètica Integral.