Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Indústria

Soluciones sectoriales

Com estalviar en energia per a ser més competitiu

L'optimització del consum energètic és clau per augmentar la competitivitat del sector industrial. Per aconseguir-ho és aconsellable comptar amb una empresa com Endesa, que pot analitzar cada instal·lació i aplicar la solució personalitzada més adequada. Endesa, com a soci integrador de tecnologies, experiències i seguretat, constitueix una referència en el sector i una garantia total d'èxit.

Estalvi en il·luminació de fins al 80%

Un projecte lumínic adequat a les necessitats contribueix a millorar l'eficiència de la instal·lació. Per a això Endesa dissenya solucions d'il·luminació personalitzades per aconseguir el major estalvi possible, amb les tecnologies més adequades i l'assessorament de personal expert, i que passa des del canvi de làmpades, equips i lluminàries, fins el redisseny d'il·luminació.

Estalvi per climatització eficient de fins a un 30%

Endesa desenvolupa projectes en què s'aporten solucions tant de climatització com de fred industrial, realitzant el disseny i l'execució del projecte, juntament amb fabricants líders en cada tecnologia per implantar la millor opció per al client. A més permet optar per ofertes conjuntes d'energia, equipament i serveis. Endesa pot oferir fórmules de pagament flexibles, o fins i tot realitza la inversió necessària per dur a terme els projectes a través del Servei de Gestió Energètica Integral.

Optimització de les instal·lacions elèctriques

Endesa ofereix un servei d'assessorament i posada en marxa de projectes d'instal·lacions elèctriques, per a l'optimització de recursos, reducció de pèrdues elèctriques, millora del rendiment i disseny òptim de la instal·lació, amb l'objectiu de disminuir la factura elèctrica. Gràcies al servei de manteniment s'eviten parades inesperades i es millora l'activitat diària.

Estalvi per canvi de combustible de fins al 45%

Les indústries poden beneficiar-se d'importants estalvis en la factura energètica utilitzant el gas natural com a combustible. Endesa ofereix la possibilitat de realitzar instal·lacions per a producció d'energia tèrmica, per calefacció, producció d'aigua calenta sanitària, processos industrials, etc., mitjançant un servei integral d'assessorament, instal·lació i posterior manteniment i que pot suposar un estalvi d'entre un 25% i un 45% en la facturació energètica, amb un període de recuperació de la inversió d'entre 3 i 5 anys. Endesa pot oferir fórmules de pagament flexibles, o fins i tot realitza la inversió necessària per dur a terme els projectes a través del Servei de Gestió Energètica Integral.

Perquè contractar amb Endesa

  • Per la nostra oferta personalitzada.

  • Servei integral, clau en mà perquè vostè no s'hagi de preocupar per res.

  • Perquè li oferim tota l'experiència de l'empresa líder del sector energetico dels millors professionals del sector.

Gas Estable

Gas Estable

Si la seva empresa consumeix anualment més de 50.000 kWh de gas i el seu subministrament elèctric és de Baixa Tensió amb una potència contractada superior a 15 kW, li oferim aquesta tarifa amb la qual maximitzarà el seu estalvi.

Li podria interessar conèixer els nostres serveis d’Assessoria energètica

Eficiència Energètica

Maximitzi el rendiment energètic de la seva empresa a partir de l’anàlisi i el seguiment del seu consum.

 

sol•licitar contacte

Si voleu més informació faciliti'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

sol•licitar contacteservicio
A dalt