Quina potència sol·licita

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quina potència sol·licita

Tue May 27 09:04:47 UTC 2014
Quina potència sol·licito

A l'hora de contractar llum, ha de conèixer la potència que necessita. Recordi que la factura paga en funció de la potència contractada i del consum d'energia.

Per això, ha de tenir en compte:

Contractar mes potència
Contractar més potència de la que necessita:

Augmentarà el cost de la factura innecessàriament.

Contractar menys potència
Contractar menys potència de la que necessita el seu equipament:

Podria generar interrupcions de subministrament i un cost addicional per sol·licitar posteriorment un augment de potència.

A més, en cas de dubte, li recomanem que demani assessorament a un instal·lador autoritzat, que valorarà totes les seves necessitats de manera detallada.

Necessito assessorament

Abans de sol·licitar una reducció de potència

Si tè pensant reduir la potència contractada, ha de tenir en compte els inconvenients de tenir contractada una potència inferior a les seves necessitats reals: interrupcions de subministrament, molèsties, costos a l’hora de sol·licitar posteriorment un augment de potència... En aquest sentit, abans de sol·licitar una reducció de potència, li recomanem:

A dalt