Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Empreses
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que rep en paper i la pot visualitzar amb la mateixa aparença. A més a més, inclou una signatura electrònica que en garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.

Amb el nostre servei de factura electrònica, rebrà un avís per correu electrònic en el moment entengui la seva factura. En aquest avís, li notificarem la data, l'import i li facilitarem un enllaç perquè pugui consultar la seva factura sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online d'Endesa.

L'activació de la factura electrònica és un servei gratuït i molt senzill de sol·licitar. L'únic requisit que ha de complir és ser usuari registrat de l'Oficina Online.

Si encara no és usuari registrat, pot activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Si ja està registrat, pot activar la factura electrònica a l'Oficina Online, al menú Sol·licitud de Servei.

Tingui en compte que, un cop activada la factura electrònica, deixarà de rebre factures en paper. Ara bé, si ho sol·licita, en qualsevol moment podrà tornar a la factura en paper sense cap penalització. Revisi sempre les condicions específiques del producte que hagi contractat, ja que la factura electrònica pot ser un requisit per a l’aplicació de beneficis (per exemple, Tarifa One).

Amb la factura electrònica tindrà més avantatges:

  • Disponibilitat: li enviarem un missatge de correu electrònic tan bon punt la seva factura estigui disponible i la podrà consultar de manera immediata.
  • Rapidesa: accedeixi a les seves factures de forma ràpida des del seu correu electrònic, sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online.
  • Seguretat: la signatura digital li garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: pot arxivar totes les factures al seu ordinador o consultar-les des de l'Oficina Online.
  • Ecològica: respecta el medi ambient. 

Si encara no està registrat, doni's d'alta a l'Oficina Online ara i activi el servei de facturació electrònica.