Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tarifes Personalitzades

Tarifes Personalitzades

Decideixi com estalviar.

Contracti les tarifes personalitzades i comenci a estalviar en el seu negoci:

  • Per tal d'oferir-li sempre la millor opció elèctrica per a la seva empresa, Endesa posa a la seva disposició les Tarifes personalitzades, dissenyades especialment per a clients amb consums alts en funció de les necessitats del seu negoci.
  • A través d'un Gestor Personal , que analitzarà quina solució és la més interessant, podrà triar entre diverses combinacions. Contacti amb el Servei d'Atenció a Empreses al 800 760 266.

Gas Estable

Gas Estable

Si la seva empresa consumeix anualment més de 50.000 kWh de gas i el seu subministrament elèctric és de Baixa Tensió amb una potència contractada superior a 15 kW, li oferim aquesta tarifa amb la qual maximitzarà el seu estalvi.

Li podria interessar conèixer els nostres serveis de manteniment de Centres de Transformació

Servicios de Mantenimiento

Per tenir segura la instal•lació, és clau el manteniment correcte del Centre de Transformació del seu subministrament de mitjana tensió. Conegui les diferents opcions que li ofereix Endesa.

 

Sol•licitar contacte

Si voleu més informació faciliti'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol•licitar contacteservicio
A dalt