Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Gas

Suministro de gas

Productes amb fórmules de preu fixes

Per mitjà d'aquesta modalitat podrà assegurar un preu fix durant un període determinat, cosa que simplificarà la planificació durant aquest temps i li oferirà una protecció davant les pujades de preu.

Productes amb fórmules de preu indexades

Fórmula indexada B-TC (indexat al Brent i tipus de canvi): Amb aquesta modalitat podrà gestionar el risc de preu per mitjà del seguiment precís de la situació dels mercats (amb la repercussió consegüent en el preu) i la possible eliminació del risc contractant assegurances de preu.

Fórmules d'assegurament de preu (indexat al Brent i tipus de canvi), li oferim 2 modalitats:

  • Sostre sobre fórmula indexada B-TC: mitjançant aquesta fórmula estarà protegit davant les pujades del preu del mercat per damunt del valor tancat i es beneficiarà de les baixades de preus. Comporta pagar una prima.
  • Finestra de preu sobre fórmula indexada B-TC: mitjançant aquesta fórmula també estarà protegit davant les pujades del preu del mercat per damunt del valor tancat i es beneficiarà parcialment de les baixades de preus. És exempt de prima.
 

Sol·licitud gas preu fixes

Si ho prefereix, deixi'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol·licitar contacteservicio

Sol·licitud gas preu indexades

Si ho prefereix, deixi'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol·licitar contacteservicio
A dalt