Factura electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Factura electrònica

La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que rep en paper i la pot visualitzar amb la mateixa aparença. A més a més, inclou una signatura electrònica que en garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.

Amb el nostre servei de factura electrònica, rebrà un avís per correu electrònic en el moment en què tingui disponible la seva nova factura. En aquest avís, li notificarem la data, l'import i li facilitarem un enllaç perquè pugui consultar la seva factura sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online d'Endesa.
 
L'activació de la factura electrònica és un servei gratuït i molt senzill de sol·licitar. L'únic requisit que ha de complir és ser usuari registrat de l'Oficina Online.
 
Si encara no és usuari registrat, pot activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Si ja està registrat, pot activar la factura electrònica en la Oficina online, en el menú ‘sol·licitud de servei ’.

Tingui en compte que, un cop activada la factura electrònica, deixarà de rebre factures en paper. Ara bé, si ho sol·licita, en qualsevol moment podrà tornar a la factura en paper sense cap penalització. Revisi sempre les condicions específiques del producte que hagi contractat, ja que la factura electrònica pot ser un requisit per a l’aplicació de beneficis (per exemple, Tarifa One).

Amb la factura electrònica tindrà més avantatges:
 
  • Disponibilitat
  • Rapidesa
  • Seguretat
  • Organització
  • Ecologia
Si encara no està registrat, doni's d'alta a l'Oficina Online ara i activi el servei de facturació electrònica.
 
A dalt