Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Compromís amb la sostenibilitat

Compromís amb la sostenibilitat

Actualment, Endesa se situa com una de les empreses elèctriques més compromeses del món amb el medi ambient i la sostenibilitat. Són molts els certificats que acrediten i reconeixen el nostre esforç i compromís amb la millora del planeta:
  • Hem estat elegits l'elèctrica més activa del món en la lluita contra el canvi climàtic segons KDL Global Climate Index (anàlisi de les 110 grans elèctriques del món).
  • Som una de les elèctriques més sostenibles del món, per novè any consecutiu, segons el Dow Jones Sustainability World Index.
  • Som la primera elèctrica a nivell mundial en mecanismes de desenvolupament net (MDL), i tenim el 5% dels crèdits concedits per les Nacions Unides.
  • Tenim la qualificació “Best in class”, que analitza l'actuació per al medi ambient de les empreses, segons Storebrand Investments.
  • Obtenim la màxima puntuació entre les elèctriques del món en la lluita contra el Canvi Climàtic, segons el Carbon Disclosure Project (l'índex més prestigiós en aquest camp).
  • Som una de les millors elèctriques per la qualitat de la informació corporativa, segons el Pacific Sustainability Index.
  • La màxima puntuació entre les elèctriques del món en la lluita contra el Canvi Climàtic segons el Carbon Disclosure Project.
  • Una de les millors elèctriques per la qualitat de la informació corporativa que s'ofereix a la web en matèria de desenvolupament sostenible, segons el Pacific Sustainability Index.
 
A dalt