Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Electricitat

Electricitat

Generació
 
Endesa desenvolupa la seva activitat de generació a través d'Endesa Generació i arriba a un 32,2% de quota de mercat. Endesa té un parc generador competitiu i ben diversificat, molt poc vulnerable a la voluntat dels preus dels combustibles i als períodes de baixa hidraulicitat.
 
Les centrals i els emplaçaments són:
 
Distribució
 
Endesa desenvolupa la seva activitat de distribució a través d'Endesa Red.

És la principal companyia distribuïdora d'electricitat a Espanya a nivell clients en mercat regulat, amb una quota del 43%.
 
Distribucion de electricidad en España
 
Les nostres línies de transport i distribució d'electricitat tenen una longitud total de 321.463 km, dels quals el 40% corresponen a cables subterranis. Així mateix, fins ara hem fet 1.240 subestacions i 130.858 centres de transformació.
 
Comercialització
 
Endesa ven electricitat en el mercat liberalitzat espanyol a través d'Endesa Energía, que ha consolidat la seva posició comercial com a subministrador de referència en els principals sectors econòmics. Arriba a una quota de mercat del 43,1% en vendes a clients del mercat liberalitzat.
 
Mapa de comercializacion de la electricidad
 
Endesa Energia té:
 
  • Canals d'Atenció Comercial dissenyats en funció de les necessitats dels seus clients: Famílies, Empreses i Grans Clients.
  • Xarxa de Punts de Servei i Oficines Comercials prop dels clients.
  • Un Centre d'Atenció Telefònica (CAT) amb atenció permanent les 24 hores del dia.
  • Un Canal Comercial a Internet: www.endesaonline.com
 
A dalt