Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
 • CAT
 • EN
 • ES

OKLlum Negocis Aire

OKLlum Negocis Aire

Servei de Manteniment Elèctric per al teu Negoci. La teva instal•lació i equipament sempre OK. Ara amb descompte!

Contractar

50% descompte el primer any per contractar online

7,50 €/mes (IVA inclòs) 14,99 €

Manteniment de la instal·lació elèctrica i l'aire condicionat, reparacions les 24 hores

 • Diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica i l'aire condicionat del negoci.

 • Revisions anuals (aire condicionat) i revisions cada dos anys (instal·lació elèctrica).

 • Reparacions il·limitades.

 • Dos serveis de manetes elèctric l’any (canvi d’endolls, instal·lació de llums…) de tres hores cadascun.

CONTRACTARservicio Veure condicions

OKLlum Negocis Aire inclou els següents serveis:

 • Telèfon gratuït

  900 85 86 85
  Atenció 24 hores 365 dies.

 • Reparacions urgents

  (visita del tècnic en menys de 3 hores) i no urgents.

 • Desplaçament

  Desplaçament i 3 hores de mà d’obra de cada reparació inclosos.

Què és OKLlum Negocis Aire?

OKLlum Negocis Aire és el servei de manteniment elèctric (instal·lació elèctrica i aire condicionat) i reparacions 24 hores d'Endesa per a petits negocis.

Què inclou OKLlum Negocis Aire?

El servei inclou un diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica del teu negoci i revisions anuals (aire condicionat) i revisions cada dos anys (instal·lació elèctrica) que s'anticipin a possibles avaries que facin augmentar el teu consum d'energia. OKLlum Negocis Aire manté la instal·lació segura, allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual i, per tant, optimitza el consum de llum i, de retruc, l'import de la teva factura.

Sempre que tinguis qualsevol avaria en la instal·lació elèctrica o l'aire condicionat del teu negoci, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKLlum Negocis Aire i un electricista d'urgència visitarà el teu negoci en menys de 3 hores si l'avaria és urgent, o en un màxim de 48 hores laborals si l'avaria no és urgent —en tots dos casos, el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són gratuïtes. Els clients d'OKLlum Negocis Aire disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu 24 hores 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica i de l'aire condicionat és il·limitat. Addicionalment, OKLlum Negocis Aire inclou dos serveis de manetes elèctric l'any, de tres hores cadascun: treballs elèctrics d'instal·lació (llums, aplics…) i substitució (ja no hauràs de preocupar-te de canviar endolls, interruptors o bombetes).

En què consisteixen les revisions?

Són visites de caràcter preventiu per comprovar l'estat, la seguretat i el correcte funcionament de la instal·lació elèctrica i aire condicionat del teu negoci, d'acord amb el que estableix la normativa legal i tècnica. Durant la visita tècnica es duu a terme:

 • Revisió de tots els elements de la instal·lació elèctrica.
 • Verificació del correcte funcionament de l'equip d'aire condicionat, d'acord als requisits establerts pel RITE , i tasques bàsiques de manteniment de les unitats interiors i exteriors (sempre que siguin accessibles).
 • Ajustaments necessaris per garantir la seguretat de la instal·lació i l'equipament i reduir al màxim el consum elèctric i les avaries.

Per què m'interessa contractar OKLlum Negocis Aire?

Perquè altres serveis similars només cobreixen les reparacions i no el manteniment. OKLlum Negocis Aire s'ocupa de tot.

Pots pagar OKLlum Negocis Aire en òmodes quotes en la factura de llumc i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Disposes d'un professional de la Xarxa d'Endesa, a qui avalen rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, a més de flexibilitat per acordar la visita. A més, el nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica i de l’aire condicionat és il·limitat.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d'obra de cada intervenció (peces a càrrec del Client, en cas que sigui necessària una reparació de la instal·lació elèctrica o de l'aire condicionat). En circumstàncies excepcionals en què el temps de reparació ultrapassi les 3 hores, ens comprometem a lliurar prèviament un pressupost gratuït.

A més, els equips d'aire condicionat del teu negoci seran revisats periòdicament perquè compleixin els requisits establerts pel RITE.

Com supervisa Endesa la qualitat del servei?

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, així com dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel·lents que superen els 8 punts sobre 10.

Quina durada té el descompte d’OKLlum Negocis Aire?

El descompte del 50% (en contractar online) sobre la quota del servei té una durada d'un any des de la data d'inici de contracte.

Quina durada té el contracte d’OKLlum Negocis Aire?

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual.

Com puc contractar el servei?

Contratar OKLlum Negocios Aire és molt senzill. Una vegada emplenes el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor gairebé de forma immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament elèctric, el contracte del servei OKLlum Negocis Aire no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de llum després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Com es factura el servei OKLlum Negocis Aire?

Si també tens contractat el subministrament elèctric amb Endesa Energia, el servei OKLuz Negocis Aire es facturarà dins de la factura de la llum, de forma mensual o bimestral, segons el seu cicle de facturació.

Quin servei OK és millor per al meu negoci?

 • OKLlum Negocis: tria’l si tens un contracte de llum en el teu negoci i desitges un servei de manteniment de la instal·lació elèctrica i reparacions 24 hores.
 • OKLlum Negocis Aire: tria’l si tens un contracte de llum en el teu negoci i desitges un servei de manteniment de la instal·lació elèctrica i de l'aire condicionat, a més de reparacions 24 hores.

Contractar ara OKLlum Negocis Aire

Si contractes ara OKLlum Negocis Aire podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte implicarà l’acceptació de l’inici del servei contractat durant el període de desistiment.