Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Solucions Sectorials per a Comerç

Solucions Sectorials per a Comerç

Endesa li ofereix una solució personalitzada i adaptada al seu Comerç, per optimitzar el seu consum energètic i permetre estalviar en la factura.
Parlem seu mateix idioma: l'Estalvi

Contractar

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Solucions Sectorials per a Comerç

Soluciones sectoriales

El nostre objectiu és oferir-li el màxim estalvi en el moment que més ho necessita. Per això, a Endesa hem elaborat una tarifa pensada específicament per al seu negoci. Tindrà el preu més baix en els moments en què la seva oficina més consumeix.

En el sector comercial la franja de major consum és cada dia de la setmana durant el dia. Per això li oferim una tarifa dissenyada especialment per a vostè amb un 20% de descompte indefinit en el terme d'energia. De 8 del matí a 12 de la nit, cada dia.

També gaudirà d'un 7% de descompte addicional sobre totes les hores i dies durant el primer any de contracte. D'aquesta manera, se li aplicarà un 27% de descompte en els moments de major consum i un 7% de descompte la resta d'hores.

Truqui ara al Servei d'Atenció a Empreses 800 760 266 amb una factura a la mà. Li farem un estudi detallat del producte que més li interessa.

Gas Estable

Gas Estable

Si la seva empresa consumeix anualment més de 50.000 kWh de gas i el seu subministrament elèctric és de Baixa Tensió amb una potència contractada superior a 15 kW, li oferim aquesta tarifa amb la qual maximitzarà el seu estalvi.

Li podria interessar conèixer els nostres serveis d’Assessoria energètica

Eficiència Energètica

Maximitzi el rendiment energètic de la seva empresa a partir de l’anàlisi i el seguiment del seu consum.

Sol•licitar contacte

Si voleu més informació faciliti'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol•licitar contacteservicio
A dalt