Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

OKLlum Negocis

OKLlum Negocis

Servei de Manteniment Elèctric per al teu Negoci. La teva instal·lació sempre OK, ara amb descompte!

Contractar

50% descompte el primer any per contractar online

4,99 €/mes (IVA inclòs) 9,99 €

Manteniment de la instal·lació elèctrica i reparacions les 24 hores

 • Diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica del negoci.

 • Revisions cada dos anys.

 • Reparacions il·limitades.

 • Dos serveis de manetes elèctric l’any (canvi d’endolls, instal·lació de llums…) de tres hores cadascun.

CONTRACTARservicio Veure condicions

OKLlum Negocis inclou els següents serveis:

 • Telèfon gratuït

  900 85 86 85
  Atenció 24 hores 365 dies.

 • Reparacions urgents

  (visita del tècnic en menys de 3 hores) i no urgents.

 • Desplaçament

  Desplaçament i 3 hores de mà d’obra de cada reparación inclosos.

Què és el servei OKLlum Negocis?

OKLlum Negocis és el servei de manteniment elèctric (instal·lació elèctrica) i reparacions 24 hores d'Endesa per a petits negocis.

Què inclou OKLlum Negocis?

El servei inclou un diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica del teu negoci i una revisió cada dos anys que s'anticipi a possibles avaries que facin augmentar el teu consum d'energia. OKLlum Negocis manté la instal·lació segura, allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual i, per tant, optimitza el consum de llum i, de retruc, l'import de la teva factura.

Sempre que tinguis qualsevol avaria en la instal·lació elèctrica del teu negoci, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d'OKLlum Negocis i un electricista d'urgència visitarà la teva empresa en menys de 3 hores si l'avaria és urgent, o en un màxim de 48 hores laborals si l'avaria no és urgent —en tots dos casos, el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són gratuïtes. Els clients d'OKLlum Negocis disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu 24 hores 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica és il·limitat. Addicionalment, OKLlum Negocis inclou dos serveis de manetes elèctric l'any, de tres hores cadascun: treballs elèctrics d'instal·lació (llums, aplics…) i substitució (ja no hauràs de preocupar-te de canviar endolls, interruptors o bombetes).

En què consisteix la revisió que es fa cada dos anys?

Són visites de caràcter preventiu per comprovar l'estat, la seguretat i el correcte funcionament de la instal·lació elèctrica del teu negoci, d'acord amb allò que estableix la normativa legal i tècnica. Durant la visita tècnica es duu a terme:

 • Revisió de tots els elements de la instal·lació elèctrica.
 • Ajustaments necessaris per garantir la seguretat de la instal·lació i reduir al màxim el consum elèctric i les avaries.

Quines són les avaries més comunes?

Les avaries més comunes són les relacionades amb el quadre elèctric, els interruptors de la llum i els endolls.

Per què m'interessa contractar OKLlum Negocis?

Perquè altres serveis similars només cobreixen les reparacions però en cap cas el manteniment. OKLlum Negocis s'ocupa de tot.

Pots pagar OKLlum Negocis en còmodes quotes a la factura de la llum i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Disposes d'un professional de la Xarxa d'Endesa, a qui avalen rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, a més de flexibilitat per acordar la visita. A més, el nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica és il·limitat.

Evita qualsevol cost de desplaçament i de les 3 primeres hores de mà d'obra de cada intervenció (peces a càrrec del client, en cas que sigui necessària la reparació de la instal·lació elèctrica). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació ultrapassi les 3 hores, ens comprometem a lliurar prèviament un pressupost gratuït.

Com supervisa Endesa la qualitat del servei?

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, així com dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel·lents que superen els 8 punts sobre 10.

Quina durada té el descompte d’OKLlum Negocis?

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

Quina durada té el contracte d’OKLlum Negocis?

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual.

Com puc contractar el servei?

Contractar OKLlum Negocis és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi fet de manera conjunta amb el subministrament elèctric, el contracte del servei OKLlum Negocis no serà actiu fins que no s'hagi activat el contracte de subministrament de llum després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Com es factura el servei OKLlum Negocis?

Si també tens contractat el subministrament elèctric amb Endesa Energia, el servei OKLlum Negocis es facturarà dins de la factura de llum, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació de la llum.

Quin servei OK és millor per al meu negoci?

 • OKLlum Negocis: tria’l si tens un contracte de llum en el teu negoci i desitges un servei de manteniment de la instal·lació elèctrica i reparacions 24 hores.
 • OKLlum Negocis Aire: tria’l si tens un contracte de llum en el teu negoci i desitges un servei de manteniment de la instal·lació elèctrica i de l'aire condicionat, a més de reparacions 24 hores.

Contractar ara OKLlum Negocis

Si contractes ara OKLlum Negocis podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte implicarà l’acceptació de l’inici del servei contractat durant el període de desistiment.