Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Certificat d'eficiència energètica

Certificat d'eficiència energètica

A Endesa t'oferim el servei que et permetrà obtenir el certificat amb tots mesuraments, tràmits i taxes inclosos.

Contractar

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Certificat d'eficiència energètica

Eficiencia

Abans de llogar o vendre el teu habitatge o local, confia en l'experiència d'Endesa.

A Endesa, oferim el servei que et permet obtenir el Certificat amb tots els mesuraments, tràmits i taxes inclosos.

 

Què és el Certificat d'Eficiència Energètica?

Segons el RD 235-2013, a partir de l'1 de juny del 2013, tots els immobles que es lloguin o venguin, han de disposar del Certificat d'Eficiència Energètica.

El Certificat d'Eficiència Energètica és el document subscrit pel tècnic competent que conté informació sobre les característiques energètiques i la qualificació d'eficiència energètica d'un habitatge, local, oficina o edifici.

El responsable de sol·licitar-lo és el promotor o propietari de l'immoble.

 

 

Validesa del certificat

El Certificat d'Eficiència Energètica tindrà una validesa màxima de deu anys. No és necessari un nou certificat abans d'acabar aquest període, sempre que no hi hagi variacions en aspectes de l'edifici que puguin reduir-ne la qualificació.

El propietari podrà procedir voluntàriament a la seva actualització quan consideri que hi ha variacions en aspectes de l'edifici que puguin modificar aquest certificat.

 

 

Immoble als quals s'aplica

  • Edificis de nova construcció.
  • Edificis o parts d'edificis existents que es venguin o es lloguin a un nou arrendatari, sempre que no disposin d'un certificat en vigor.
  • Edificis o parts d'edificis en què una autoritat pública ocupi una superfície útil total superior a 250 metres quadrats i que siguin freqüentats habitualment pel públic.

 

 

Etiqueta d'eficiència energètica

És el distintiu que assenyala el nivell de qualificació d'eficiència energètica obtinguda per l'edifici o unitat de l'edifici.
L'obtenció del Certificat d'Eficiència Energètica atorga el dret d'utilització, durant el període de validesa, de l'etiqueta energètica (enllaç al pdf de model d'etiqueta d'eficiència energètica), la qual s'inclourà en tota oferta, promoció i publicitat dirigida a la venda o arrendament de l'edifici o unitat de l'edifici.

 

Segons la superfície útil de l'habitatge o local comercial:

Superfície útil Preu
Menys de 100 m2 145 €
100 - 300 m2 170 €
Més de 300 m2 200 €

(IVA o IGIC no inclòs)

(*) Inclou la taxa del registre oficial del certificat a la Comunitat Autònoma. A les Comunitats Autònomes on la taxa de registre del Certificat d'Eficiència Energètica varia en funció de la superfície, el preu inclou la taxa fins als 600 m2. La diferència resultant de la taxa de registre, a partir d'aquesta superfície, s'abona directament pel client al Prestador del Servei, segons preu establert a la Comunitat Autònoma.

 

Sol•licitar contacte

Si voleu més informació faciliti'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol•licitar contacteservicio
A dalt