Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Hostaleria

Soluciones sectoriales

Gràcies a la nostra experiència i lideratge en el mercat espanyol, coneixem les necessitats energètiques del seu establiment i com ajudar-lo a millorar el seu servei al client mentre estalvia.

Estalvi en el seu sistema de generació de calor:

  • Sala de calderes: Estalvi de fins a un 30% en la factura de combustible. Estalvi d'energia millorant el rendiment dels seus equips i prologant la seva vida útil.

  • Energia solar tèrmica: Estalvi de fins a un 70% en l'energia consumida per obtenir aigua calenta.

Estalvi en el sistema de climatització:

Ofereixi el mateix confort als clients, mentre controla la temperatura de les estances, gestionant de manera intel·ligent el seu consum, en poder fixar un mínim i un màxim permès.

Projectes d'il·luminació:

Estalviï fins a un 80% en la seva factura. Millori l'eficiència del seu sistema d'il·luminació mitjançant la utilització de noves tecnologies de baix consum i LED.

Instal·lacions elèctriques:

Posem a la seva disposició l'experiència tècnica d'Endesa per a la modificació, actualització, o construcció de projectes / Instal·lacions elèctriques del seu negoci, realitzant la coordinació, planificació, execució, i posada en marxa de les noves instal·lacions elèctriques, tant en Mitja o Baixa Tensió, amb les màximes garanties de fiabilitat i qualitat de subministrament.

Bateries de Condensadors:

Eviteu penalitzacions per energia reactiva en la seva factura: si té penalitzacions per energia reactiva en la seva factura, no dubti en contactar amb nosaltres i li oferirem la solució que millor s'adeqüi a les seves necessitats per eliminar-la i estalviar des del primer dia.

Gestió de subvencions:

Des Endesa l'ajudem a fer realitat els seus projectes. La gestió de subvencions és un servei les empreses per a l'obtenció de recursos provinents de les administracions públiques destinats a escometre inversions, sense cost previ per als clients d'Endesa ja que la remuneració està subjecta al resultat obtingut.

Per què contractar amb Endesa?

  • Per la nostra oferta personalitzada.

  • Servei integral, clau en mà perquè vostè no s'hagi de preocupar per res.

  • Perquè li oferim tota l'experiència de l'empresa líder del sector energetico dels millors professionals del sector.

Gas Estable

Gas Estable

Si la seva empresa consumeix anualment més de 50.000 kWh de gas i el seu subministrament elèctric és de Baixa Tensió amb una potència contractada superior a 15 kW, li oferim aquesta tarifa amb la qual maximitzarà el seu estalvi.

Li podria interessar conèixer els nostres serveis d’Assessoria energètica

Eficiència Energètica

Maximitzi el rendiment energètic de la seva empresa a partir de l’anàlisi i el seguiment del seu consum.

 
 

Sol•licitar contacte

Si voleu més informació faciliti'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Sol•licitar contacteservicio

El cas d'èxit de Fergus Hotels


Descobreix com l'estalvi energètic en un hotel pot convertir-se en un dels pilars del desenvolupament econòmic

A dalt