Nova facturació per hores per a clients amb PVPC

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

  • Nova facturació per hores per a clients amb PVPC

Nova facturació per hores per a clients amb PVPC

Preguntes frequents

Nova facturació per hores per a clients amb PVPC

15.07.2015

Des de l'1 de juliol de 2015, i segons s'estableix a la Resolucio de 2 de juny de 2015, de la Secretaria d`Estat d`Energía, s'ha posat en marxa el nou sistema de facturació per hores, segons el qual es facturarà als clients en funció del consum de llum que facin cada hora, aplicant-hi els preus que marqui en aquell moment el mercat de l'energia.

D'acord amb el que s'estableix a la Resolucio de 2 de juny de 2015, de la Secretaria d`Estat d`Energía, s'estableix un termini de l'1 de juliol de 2015 a l'1 d'octubre de 2015 perquè totes les companyies elèctriques comencin a facturar així als clients afectats.

La facturació per hores s'aplica als clients:

  • Que tinguin instal•lat un comptador intel•ligent  integrat en els sistemes de telegestió.
  • Amb una potència contractada menor o igual a 10 kW.
  • I que tinguin un contracte amb una Comercialitzadora de Referència, és a dir, que tinguin PVPC o TUR amb abonament social.

Què suposa als clients d'Endesa l'inici de la facturació per hores?

Endesa Energía XXI (Comercialitzadora de Referència d'Endesa) t'enviarà una carta abans d'emetre la primera factura, en què t'informarà de l'inici de la facturació per hores.

Amb la facturació per hores pagues un preu diferent pel consum fet a cada hora. Aquests preus els fixa i publica cada dia Red Eléctrica de España (REE). És a dir, REE publica cada dia a la seva pàgina web (www.ree.es), a partir de les 20:15 hores, els preus de l'energia per hores del dia següent.

Quan rebis la primera factura per consums horaris, podràs veure a Mi Endesa/Els meus contractes, des de l'enllaç Consulta de consums, un gràfic amb els teus consums per hores, en què s'indica el teu consum a les hores de menor i major cost. D'aquesta manera, podràs planificar la teva despesa fent un ús elevat de l'energia a les hores més barates.

També pots consultar el teu consum des de la nostra aplicació. Si encara no la tens, la pots descarregar gratis des d’aquí.

Si tens activat el servei de factura electrònica, rebràs un correu electrònic en què se t'informarà quan la factura estigui disponible i amb la informació sobre el teu consum horari. Per això, si encara no tens activat el servei de factura electrònica, t'animem que el activis. Ho pots fer còmodament a Mi Endesa, des de Les meves factures i des d'Els meus contractes. Recorda que pots consultar-ne els preus des del dia anterior a les 20:15 a www.ree.es.

 

A dalt