El teu món canvia amb Internet

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

El teu món canvia amb Internet

El teu món canvia amb Internet

15.07.2014
No fa ni un quart de segle que s'utilitza Internet al nostre país i ja ha revolucionat la manera de fer les coses i de relacionar-nos en el nostre dia a dia. Des de fer una transferència bancària o la compra en supermercats online, fins a consultar les properes factures de llum o gas directament des de l'ordinador, els Smartphone o les tauletes tàctils, passant per teletreballar o crear en col·laboració un document en temps real sense que passi res si l'altra persona és a l'altre punta del món.
 
No hi ha dubte que Internet ha comportat un canvi profund en l'accés a la informació, en el nivell cultural de la població i en un estalvi de temps considerable. La informació s'obre a tothom: ja no la trobem només a les notícies que cada dia surten publicades als diaris o que ens expliquen als telenotícies de les diferents cadenes. Amb Internet, qualsevol persona es pot informar i es pot expressar lliurement a través dels formats que la xarxa articula (blocs, xarxes socials, fòrums…) i arribar a ser un expert en un tema sense necessitat de tenir una formació acadèmica específica.
 
En realitat, és el mateix que hem fet sempre però a través d'un nou canal a gran escala, immediat, més obert i sense fronteres. Ara és possible veure llocs remots sense haver d'estar físicament allà o seguir la pista d'una persona amb la qual fa temps que hem perdut el contacte.
 
Internet ha destronat la reina de la casa, la televisió. Fins fa només uns quants anys, la xarxa es limitava al PC. L'arribada vertiginosa dels Smartphone, les tauletes tàctils i altres dispositius mòbils ha fet més senzill i ràpid resoldre les qüestions quotidianes. En molts casos, fins i tot millora la qualitat de vida dels usuaris.
 
Les empreses més importants del país han fet una forta inversió en aquest sentit i actualment faciliten la realització de gestions online. Endesa, per la seva banda, ofereix als seus clients la contractació online dels seus productes de llum i gas i els serveis de manteniment. De fet, ha dissenyat a mida la Tarifa One, una tarifa 100% online que suposa una nova forma d'entendre un contracte d'energia. Gràcies a la Tarifa One, podràs fer tot el que necessites a través d'Internet a un preu sempre competitiu.

Com que és el 100% online, et permet fer totes les gestions amb els teus contractes de llum i gas a través de Mi Endesa d'una manera ràpida, senzilla i en qualsevol moment. A més, també podràs consultar els contractes que tinguis amb Endesa des de la nostra aplicació.
 
Endesa, però, va molt més enllà. A la web d'Endesa trobaràs tota la informació i els passos que has de donar per contractar online aquesta tarifa. Amb la Tarifa One rebràs al correu electrònic les teves factures tan bon punt estiguin disponibles, amb la data, l'import i un accés directe al detall de la factura en format PDF. A més, encara hi ha més avantatges: un 10% de descompte en el termini de potència de llum de manera indefinida, sense permanència i amb la possibilitat de contractar els serveis de manteniment d'Endesa que necessitis.
 
Amb l'arribada d'Internet, hem assistit a un canvi de mentalitat generalitzat. I actualment ens facilita la vida i les gestions diàries que tant de temps i molèsties ens han comportat en el passat.
 
A dalt