Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Phishing amb factures falses d’Endesa

Phishing amb factures falses d’Endesa

Phising

El phishing és un tipus d’engany per Internet que pot derivar en estafa. Consisteix a suplantar una entitat (un banc, una elèctrica, qualsevol empresa) fent servir elements de la seva identitat corporativa (falsificant-ne els correus electrònics i pàgines web).

 

L’objectiu dels ciberdelinqüents és que creguis que reps una comunicació oficial d’una empresa de la qual ets client i que després introdueixis dades personals sensibles.

 

L’octubre del 2017 s’han detectat campanyes fraudulentas que simulen avisos d’Endesa que informen d’una factura impagada o d'una factura doblement pagada, i conviden a introduir les dades de la teva targeta bancària.

 

Aquest correus electrònics són falsos i s’envian des de les seguents adreças:

endesaonline_atencionalcliente@online.de

gestiononline@endesaonline.es

Aquestes adreças no pertanyen a Endesa.

 

Ignora aquest correus i, en cas de dubte, dirigeix-te sempre a la pàgina oficial d’atenció al client d’Endesa: www.endesaclientes.com.

 

Estem portant a terme les accions pertinents contra aquests atacs informàtics i et mantindrem informat de qualsevol canvi rellevant.

 

Tot seguit pots veure l’aspecte que té un d'aquests fals avís:

 

S’ha detectat una campanya fraudulenta que simula avisos d’Endesa
A dalt