Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Phishing amb avisos de reemborsament falsos d'Endesa

Phishing amb avisos de reemborsament falsos d'Endesa

Phishing amb avisos de reemborsament falsos d'Endesa

 

El phishing és un tipus d’engany per Internet que pot derivar en estafa. Consisteix a suplantar una entitat (un banc, una elèctrica, qualsevol empresa) fent servir elements de la seva identitat corporativa (falsificant els seus correus electrònics i pàgines web).

L’objectiu dels ciberdelinqüents és que creguis que has rebut una comunicació oficial d’una empresa de la qual ets client. I que a continuació introdueixis dades personals sensibles.

S’han detectat campanyes fraudulentes que simulen avisos d’Endesa que informen d’un reembors d’una factura suposadament pagada per error dues vegades. En aquest correu electrònic s’insta l’usuari que faci clic en un enllaç per aconseguir aquest reintegrament. Quan es fa clic en aquest enllaç, l’usuari es redirigeix a una pàgina falsa d’Endesa amb una passarel·la de pagament, l’objectiu de la qual és adquirir les dades de la seva targeta de crèdit/dèbit per fer-li un càrrec indegut.

Ignora aquest correu i, en cas de dubte, acudeix sempre a la pàgina oficial d’Atenció al Client Endesa: www.endesaclientes.com.

Estem duent a terme les accions pertinents contra aquest atac informàtic i et mantindrem informat de qualsevol canvi rellevant.

A continuació pots veure l’aspecte que té aquest avís fals:

Comunicado urgente sobre ataque en avisos falsos de Endesa

 

 

A dalt