Què significa que se m'ha aplicat un recàrrec per absència d'ICP

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Què significa que se m'ha aplicat un recàrrec per absència d'ICP

Què significa que se m'ha aplicat un recàrrec per absència d'ICP

La instal·lació de l'interruptor de control de potència (ICP) és obligatòria en habitatges i locals amb potència contractada igual o inferior a 15 KW, segons el Reial Decret 1454/2005. Si no es té feta la dita instal·lació, la normativa preveu l'aplicació d'una penalització sobre la factura d'electricitat, com recull la disposició addicional segona de l'Ordre ITC/1559/2010
 
 
L'Interruptor de Control de Potència (ICP) és un element de control de la potència màxima contractada amb la companyia elèctrica. El posa l'instal·lador en funció de la potència que es contracta i va segellat. Evita danys a la teva instal·lació en cas de sobrecàrrega. L'ICP salta automàticament i desconnecta la instal·lació quan la demanda de potència dels electrodomèstics connectats supera la potència contractada.
 
Si no tens ICP, sol·licita'l a la teva companyia distribuïdora o parla amb un instal·lador autoritzat d'Endesa per regularitzar aquesta situació.
 
 
A dalt