La teva contractació online pas a pas

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes Freqüents

One Llum

One Gas

La teva contractació online pas a pas

Thu May 22 10:59:31 UTC 2014
Persona usando una tablet

Contractar llum i gas a Endesa és molt còmode. T'indiquem pas a pas què has de fer. A més, et recomanarem la millor tarifa segons les teves necessitats i la potència que has de contractar. Nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits, sense despeses addicionals per a tu ni interrupcions de subministrament.

 1. product

  Informa't dels productes i les ofertes que tenim i tria la que millor s'adapti a les teves necessitats.

 2. terms

  Revisa les condicions generals i particulars de contractació.

 3. forms

  Accedeix al formulari i emplena els camps de contractació online corresponents.

Recorda que amb la contractació online dels teus subministraments de llum i gas no cal que ens enviïs el teu contracte signat. Com a autorització per a la contractació només necessitem l'adreça IP, la data i l'hora d'enviament de la sol·licitud.

Si durant el procés de contractació tens algun dubte o et falta alguna dada, podràs desar com a esborrany la sol·licitud de contractació que estiguis realitzant i accedir-hi més endavant per finalitzar la contractació. Podràs recuperar l'esborrany de la teva contractació a través de e-Zone a la secció "Els meys esborranys".

T'expliquem el formulari de contractació pas a pas

 1. Identifica't

  Digue'ns si ets o no client d'Endesa. Si ja ets client d'Endesa, introdueix les teves claus d'accés; d'aquesta manera, les teves dades apareixeran al formulari i el procés de contractació online serà més ràpid i senzill. Si encara no ets client d'Endesa, indica-ho i introdueix Les teves dades.

 2. Les teves dades

  Deixa'ns les teves dades personals i de contacte per poder continuar amb la contractació.

 3. El teu subministrament

  En aquest pas has de indicar-nos la informació següent:

  Llum
  • Quina és la teva companyia comercialitzadora actual?

  • Si ets o no titular del contracte.

  • El teu punt de subministrament. Per cercar el teu punt de subministrament, has de de tenir en compte:

   • Si ets titular del contracte, introdueix el número CUPS d'electricitat o l'adreça del punt de subministrament per al qual desitgis realitzar la contractació.

   • Si no ets el titular del contracte i pertanys a la comercialitzadora Endesa Energia, ens has d'indicar el número de contracte de subministrament.

  • Dades de la teva entitat bancària.

  • Si vols contractar un producte amb o sense discriminació horària.

  • El tipus de tarifa que vols contractar.

  • Selecciona la potència que s'ajusti millor a les teves necessitats. Si vols, pots fer servir la nostra calculadora de potència.

  Gas Manteniment
 4. Dades de pagament

  Domicilia el pagament de les teves factures. Pots associar el teu nou contracte a un compte bancari que ja tinguem registrat o crear-ne un de nou. Quan ja hagis introduït les dades de pagament, et mostrarem un missatge i t'enviarem un correu electrònic per confirmar-te que hem rebut correctament la teva sol·licitud de contractació. Des d'aquest missatge pots accedir a les dades de la sol·licitud i en pots conèixer l'estat a través de La meva Endesa.

  T'informem de la documentació que has d'aportar per poder finalitzar la contractació. Pots aportar la documentació al mateix moment o enviar-nos-la per correu electrònic a la següent email: ciedigital@endes.es

  Si no has completat el teu registre, ho pots fer ara.

 5. Costos d'alta de subministrament nou

  Electricitat

  Donar d'alta un subministrament elèctric (o reactivar-ne un que fa més de 3 anys que no s'utilitza) té un cost (Reial Decret 1995/2000):

  • Drets d'accés: es paga en contractar un subministrament nou o per apujar la potència d'un subministrament ja existent.
  • Drets d'extensió: es paga per utilitzar la infraestructura de la companyia distribuïdora en el cas de subministraments nous, en apujar la potència contractada o si el punt de subministrament fa més de 3 anys que no s'utilitza.
  • Drets de connexió: es paga en el moment en què la instal·lació elèctrica es connecta a la xarxa de subministrament.
  • Drets de verificació: es paga en dur a terme la revisió de la instal·lació.
  • Dipòsit de garantia: segons el que estableix l’article 79 del Reial decret 1955/2000, és la quantitat a entregar, en el moment de la contractació, per un import igual a la facturació teòrica mensual corresponent a cinquanta hores d’utilització de la potència contractada.

  Gas

  Donar d'alta un subministrament de gas (o reactivar-ne un que fa més de 5 anys que no s'utilitza) té un cost (Reial Decret 1434/2002):

  • Drets d'escomesa: es paga a la emprese distribuïdore de gas per instal·lar un nou punt de subministrament o per apujar la capacitat d'un servei existent.
   • En el cas de rescissió de contracte de subministrament, els drets d'escomesa es mantindran durant un període de 5 anys.
  • Drets d'alta: es paga en contractar el servei de subministrament de gas canalitzat o en ampliar el servei existent. Aquests drets inclouen els serveis de connexió i la verificació de les instal·lacions.
  • Dipòsit de garantia: segons el que estableix l’article 79 del Reial decret 1955/2000, és la quantitat a entregar, en el moment de la contractació, per un import igual a la facturació teòrica mensual corresponent a cinquanta hores d’utilització de la potència contractada.
veure catàlegservicio
A dalt