Facturació bimestral per a potències inferiors a 15 kW

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Facturació bimestral per a potències inferiors a 15 kW

Facturació bimestral per a potències inferiors a 15 kW

07.07.2014
El Reial Decret del 1718/2012 de 28 de desembre estableix el nou procediment per realitzar la lectura i la facturació i introdueix la facturació bimestral amb lectures reals a tots aquells subministraments d'energia de baixa tensió amb potència contractada no superior a 15 kW.
 
A la pràctica, això significa que a partir de l'1 d'abril del 2013 la facturació es farà cada 2 mesos (bimestral) i basada en les lectures reals dels teus consums, per tant, d'aquesta manera, s'eliminen les estimacions sobre el consum a les factures.
 
A qui afecta la facturació bimestral?
Aquesta mesura afecta els clients que tenen contracte a la comercialitzadora de referència.
 
Els clients que tenen contractada la Tarifa de Mercat Lliure (ML) a Endesa Energía XXI, gaudeixen de la facturació bimestral des de la signatura del seu contracte.
 
En resum:
 
  • A partir de l'1 d'abril del 2013, els clients a la comercialitzadora de referència se'ls va començar a facturar cada 2 mesos (bimestral) i el consum facturat és el resultat de lectures reals. L'excepció és els clients amb comptador de Telegestió amb la telemesura habilitada. Conèixer més sobre la tarifa  regulada amb telegestió
  • Als clients amb tarifa de Mercat Lliure se'ls factura cada 2 mesos (bimestral) i el consum facturat és el resultat de lectures reals.
 
Quan entra en vigor la facturació bimestral?
La facturació bimestral es va començar a emetre a partir de l'1 d'abril del 2013, tot i que el Reial Decret del 1718/2012 de 28 de desembre es va publicar el 15 de gener del 2013
 
A dalt