Inici de la facturació mensual amb lectures reals

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Inici de la facturació mensual amb lectures reals

Inici de la facturació mensual amb lectures reals

Thu May 29 11:28:23 CEST 2014
A partir del mes de febrer de 2014, els clients en Comercialitzadora de Referència que tinguin instal·lat un comptador de telegestió* plenament operatiu per emetre lectures sobre el consum realitzat començaran a rebre factures mensuals amb lectures reals, d'acord amb el Reial Decret 1718/2012 de 28 de desembre.
 
Aquest canvi en la periodicitat de la facturació es farà de forma progressiva a mesura que les companyies distribuïdores vagin facilitant la informació d'aquests clients a les companyies comercialitzadores.
 
(*) Sistema de gestió a distància dels comptadors. Les companyies distribuïdores duen a terme la instal·lació dins del Pla de Substitució de comptadors establert reglamentàriament. Els comptadors de telegestió permeten una gestió més intel·ligent, més flexible i més eficient. 
 
A qui s'aplica la facturació mensual amb lectures reals?
 
Aquesta mesura s'aplica als clients en Comercialitzadora de Referència que tinguin un comptador de telegestió amb el sistema de telemesura plenament operatiu.
La Comercialitzadora de Referència d'Endesa és Endesa Energía, XXI.
 
Quan començarà Endesa Energía, XXI amb la facturació mensual?
 
A partir del mes de febrer del 2014, les companyies distribuïdores han començat a enviar a Endesa Energía, XXI la informació sobre els clients que tenen un comptador de telegestió amb la telemesura per poder iniciar la facturació mensual amb lectures reals. Aquest canvi es farà de manera progressiva a mesura que les companyies distribuïdores vagin facilitant aquesta informació a Endesa Energia XXI.
 
A dalt