Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita
Per primera vegada tu decideixes les hores en què no pagues pel teu consum de llum!
 • Tria 2 hores consecutives al dia durant tots els dies de la setmana.

 • O el dia de la setmana que prefereixis.

 • 2% dte. el primer any en el consum per activar l'e-factura.

En la resta d'hores, tindràs un preu estable sense sorpreses.

CONTRACTARservicio Veure condicions
 • Estalvi

  Tot el que consumeixes en les teves hores o dia happy et sortirà gratis.

 • Personalitzada

  Tu tries les hores que vols en funció del que més et convingui.

 • Flexible

  Pots modificar el dia o les hores seleccionats quan vulguis.

 • Sense permanència

  Sense compromís de permanència, si no et convenç pots canviar-te quan vulguis.

Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Happy?

Amb la tarifa Tempo Happy, Endesa t'ofereix hores de consum de llum de franc.

Segons quins siguin els teus hàbits de consum, t'interessarà triar una opció o una altra; per exemple, si pots concentrar el teu consum en dues hores seguides al dia, perquè segueixes una rutina i sempre ets a casa a aquestes hores, et recomanem que triïs l'opció Happy Hores.

Si, per exemple, tens una casa de cap de setmana, et pot interessar l'opció Happy Dia.

I, per últim, si no saps com consumeixes ni tens unes rutines establertes, l'opció Happy 50 és l'ideal per a tu, ja que Endesa s'encarrega de dir-te quines són les 50 hores en què més has consumit en un mes, i en aquestes hores el consum et surt de franc.

I què passa amb la resta d'hores, el preu és més car?

Per a la resta d'hores tens un preu fix per kWh, que és el mateix que el de les altres tarifes d'Endesa en el mercat lliure.

M'interessa canviar-me a Happy? Pagaré menys?

Happy és una tarifa que s'adapta a les teves necessitats i als teus hàbits de consum. Tots nosaltres concentrem la major part del nostre consum elèctric en determinades hores del dia (quan som a casa); per això, si tries aquesta tarifa, tot el que consumeixis durant aquest interval de temps (hores Happy) et sortirà de franc.

I fent això podràs pagar menys en les factures de la llum.

I com puc saber el que consumeixo per hores?

Actualment, amb els nous comptadors telegestionats pots tenir accés als teus consums per hores a l'àrea “La meva Endesa” i pots saber com consumeixes i identificar les hores Happy que més et compensin.

Per poder contractar la Tarifa Tempo Happy, cal que ja disposis d'un comptador telegestionat i que tinguis una tarifa d'accés 2.0 DHA.

I si el meu comptador no disposa de telegestió?

Si el teu comptador encara no disposa de telegestió no sabem quina part del teu consum correspon a cada hora del dia.

És important que recordis que, en aquesta situació, el teu comptador no registra el consum hora a hora i els teus hàbits de consum horari no quedaran reflectits a la factura.

Per tant, amb la tarifa Tempo Happy la distribució del consum hora a hora de la factura no es correspondrà amb la teva forma real de consum, sinó que suposarem que correspon a la mitjana dels espanyols (segons la informació de Red Eléctrica de España).

Tot i així, si el teu comptador no disposa de telegestió i vols contractar la Tarifa Tempo Happy, et recomanem que en horari d’hivern escullis les hores de 20:00 a 22:00, i en horari d’estiu de 21:00 a 23:00, que corresponen a les hores de major consum segons la informació de Red Eléctrica de España.

Si passes a tenir un comptador amb telegestió mentre tens contractada la Tarifa Tempo Happy, t’avisarem per tal que puguis canviar les teves hores Happy si així ho desitges.

Com a alternativa, i mentre no disposis de comptador amb telegestió, potser t’interessi contractar una altra tarifa, com ara la Tarifa One, One Nocturna, Tempo Sempre Guanyes, Tempo Nocturna, etcètera, i passar-te a la Tempo Happy quan ja disposis d’un comptador amb telegestió. A partir de 2019 pràcticament tots els consumidors ja tindran instal·lat el comptador amb telegestió.

Quines són les hores Happy recomanades?

Depenen dels teus hàbits de consum, però segons Red Eléctrica de España, les hores de major consum d’un subministrament mitjà espanyol es concentren entre les 20:00 i les 22:00 en horari d’hivern, i entre les 21:00 i les 23:00 en horari d’estiu.

Pensa en quines hores consumeixes més electricitat a casa teva per triar l'opció que més et convingui.

Com funciona la modalitat de Tempo Happy 50 hores?

Si tries aquesta opció, Endesa s'encarrega de veure quines han estat les teves 50 hores de més consum d'electricitat al mes, i a la pròxima factura, l'energia consumida en aquestes hores et sortirà de franc.”

El nombre d'hores Happy serà proporcional als dies inclosos en el període facturat

Com puc veure les meves hores Happy i quines m'han sortit de franc?

Molt senzill, a l'àrea privada de La meva Endesa, podràs accedir a tota la informació relacionada amb el teu consum elèctric i veure quines han estat les teves hores Happy i les de major consum.

I com se sap quines han estat les hores de més consum?

Gràcies als comptadors amb telegestió, que mesuren el consum per hores de les llars.

I si la meva factura no és mensual? Quantes hores de consum gratis tinc?

Si la teva factura no és mensual, el que fem és prorratejar-la per donar-te'n l'equivalent. Per exemple, si la teva factura és de 15 dies, tindràs de franc les 25 hores de major consum de llum. Si tens una factura de dos mesos, en tindràs 100 hores.

El nombre d'hores Happy serà proporcional als dies inclosos en el període facturat.

Puc canviar la meva modalitat Happy?

Sí, pots canviar de modalitat dins de la tarifa Tempo Happy tantes vegades com vulguis, a través de La meva Endesa o trucant a Atenció al client; t'ajudarem a triar la millor opció per a tu.

I no té cap cost addicional.

Si fas un canvi, tingues en compte que es farà efectiu una sola vegada per cada període de facturació. És a dir, s'aplicarà el darrer que hagis seleccionat abans que procedim a emetre la teva factura.

Però, hauré de canviar la meva forma de consumir o els meus hàbits?

No, pots continuar amb els teus hàbits, ja que en poder triar l'opció que vulguis, és la Tarifa Tempo Happy la que s'adapta a la teva forma de consumir. I és així com pots anar sumant petits estalvis i pagar menys a la factura de la llum.

Què he de fer per contractar la Tarifa Tempo Happy?

Nosaltres ens ocupem de tot, siguis client nou o no, i ens encarregarem de l'activació del teu contracte sense talls ni imprevistos.

Si ja soc client d'Endesa i em canvio de tarifa de llum, això afectarà la resta de contractes que tingui d'altres productes?

No, si et canvies a la tarifa Tempo Happy, la resta de contractes que tinguis amb nosaltres no es veuran afectats pel canvi. Per exemple, si tens un descompte en el gas, es mantindrà en fer el canvi.

Qui pot contractar la Tarifa Tempo Happy?

Qualsevol consumidor en baixa tensió i amb una potència contractada de fins a 15 kW.

La Tarifa Tempo Happy requereix la tarifa d’accés 2.0DHA o 2.1DHA. Si actualment no la tens, nosaltres ens encarreguem de fer les gestions pertinents per canviar-la.

I em cobren per passar a 2.0DHA o 2.1DHA?

Canviar a la tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA té uns costs associats als drets de contractació, 9,04 € + IVA si la teva potència està normalitzada.

Si per poder contractar la Tarifa Tempo Happy has de canviar la tarifa d'accés, et tornem el cost que se'n derivi (drets). No es tornaran si aprofites per fer una ampliació de potència (més enllà d'una normalització).

Aquesta tarifa té permanència?

No té permanència, i per això, si no et convenç, pots tornar-la a canviar quan vulguis.

Es poden triar les dues hores al dia que vulgui?

Sí, però sempre han de ser dues hores consecutives.

Si ja tinc una tarifa nocturna, com la One o la Tempo Nocturna, m’interessa canviar-me a la Happy?

Depèn de la teva forma de consumir.

Si tens un consum molt concentrat en poques hores, pots pagar menys amb la Happy. Si has de consumir durant moltes hores en el període vall (per exemple, perquè tens acumuladors de tarifa nocturna), potser les tarifes nocturnes són més recomanables.

En qualsevol cas, pots provar la tarifa Tempo Happy i, com que no hi ha permanència, podràs tornar a la nocturna sempre que vulguis.

He de pagar per normalitzar la potència?

No, normalitzar la potència té uns costs associats als drets de contractació, però promocionalment aquest import serà retornat sempre que no s'ampliï la potència, sinó que només es normalitzi.

Si gairebé tot el meu consum el faig en les hores Happy, es pot disparar l'ICP?

Sí, com en qualsevol altra circumstància, si poses molts aparells alhora i superes la potència contractada, pot saltar l'ICP.

Per evitar aquesta situació, és recomanable que no engeguis tots els aparells alhora i que deixis passar uns minuts entre activar-ne un i el següent, ja que el moment d'encendre'ls és quan necessiten més potència.

Cada quant rebré la meva factura?

Si tens factura en paper, la rebràs cada dos mesos.

Si tens factura electrònica, la rebràs cada mes en cas que ja disposis de comptador amb telegestió, i cada dos mesos en cas contrari.

Nota: En cas que la facturació sigui per maxímetre (subministraments no interrompibles, com ara els ascensors), la facturació serà sempre mensual.

Oferta válida para clientes con tarifa de acceso 2.0 DHA.

Si el suministro tiene actualmente otra tarifa de acceso desde Endesa podemos gestionar el cambio en el momento de la contratación

A dalt