Com pots consultar els consums de llum?

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Com pots consultar els consums de llum?

 

Endesa posa a la teva disposició tota la informació sobre el teu consum de llum. Si ets client de PVPC amb el model de facturació per hores, a EndesaClientes, pots saber quin és el teu consum real d'electricitat i el seu preu.

A través de la factura electrònica

Si tens activada la factura electrònica, rebràs el correu electrònic d'"avís de nova factura", que inclou un gràfic amb la despesa per hores i t'indica quin ha estat el consum a les hores de menys i més cost. Si encara no tens activada la factura electrònica, ho pots fer aquí.

Activar ara

Des d'aquest missatge de correu electrònic, si fas clic al botó Veure consums, , accediràs a una pàgina en què pots veure el detall del teu consum a cada hora del dia.

També hi podràs veure els teus consums:

Des de Mi Endesa

Accedint a l'àrea registrada de Mi Endesa, a la pestanya Els meus contractes i fent clic a l'enllaç Consulta de consums. També el podràs consultar a les pestanyes Els meus contractes i Les meves factures.

Registra't en Endesaselector
 

Entrant a la APP

Entrant a la nostra aplicació EndesaClientes, on veuràs una secció nova al menú anomenada Els meus consums des de la qual podràs consultar-ne tot el detall.

Descarregar appselector
A dalt