La factura electrònica d'Endesa

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

La factura electrònica d'Endesa

23.05.2014
Digitalitzar la factura d'Endesa et permet seguir tenint tota la informació de la factura en paper, més una sèrie d'avantatges exclusius:
 
  • Més ràpid: el que ara reps en paper t'arribarà una setmana abans per correu electrònic. El banc encara no t'haurà cobrat, però tu ja ho sabràs tot. 
  • Més informació: en el mateix correu, sense obligar-te a fer-hi clic, tindràs els detalls de la factura. A la teva àrea privada gaudiràs d'informació que mai abans havies tingut. I si el que vols és seguir consultant la factura de tota la vida, la podràs imprimir sempre que vulguis.   
  • Més control: sabràs quin és el teu consum a l'instant (quant gastes a cada moment) i podràs configurar alertes que t'avisaran quan sobrepassis un límit d'euros o de kWh. 
  • Més estalvi: en digitalitzar la factura i registrar-te a endesaclientes.com, aconsegueixes accés a eines d'estalvi personalitzat. A partir de les teves dades de consum, t'ajudarem a reduir l'import de la factura.
  • Més ecològic: d'un arbre es treuen 8.000 folis. Què podem aconseguir si milions de persones deixen de rebre les factures en paper?  
  • També al mòbil i a la tauleta: tots els avantatges i totes les gestions són a l'abast del teu smartphone o tauleta. 

COM DIGITALITZAR LA TEVA FACTURA

 

1) Que estiguis registrat i logat. Si encara no ho estàs, registra't.

 

2) Un cop logat, entra en la teva Àrea de Client i selecciona "Activar la factura electrònica" (si aquest botó no apareix és que la factura ja és digital). 

 
 
 

 

 

PAPER O NO PAPER, AQUESTA NO ÉS LA QÜESTIÓ

Activar la factura digital no és un «ho agafes o ho deixes». Deixaràs de rebre les factures en paper, sí, però pots canviar d'idea i tornar a la factura tradicional en qualsevol moment.
 
N'hi ha prou amb un clic des de l'àrea privada i tornaràs a tenir les factures en paper, sense cap penalització.

 

Quan contractis una tarifa d'Endesa, revisa les condicions: a vegades (per exemple, amb la tarifa One) cal tenir la factura electrònica per poder aplicar els avantatges. 

 
LA FACTURA DIGITAL TÉ LA MATEIXA VALIDESA LEGAL?
 
Sí. En cas d'incidència, o si necessites fer una reclamació, la factura digital té la mateixa validesa o més (aporta més informació) que la factura en paper.
 
La factura digital d'Endesa és completament segura gràcies a la signatura digital, que garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
 
Endesa disposa d'un certificat electrònic de l'Agència Notarial de Certificació que ens permet incorporar una signatura electrònica avançada a totes les factures. 
 
A dalt