Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Plan Quotadotze

Preguntes freqüents

Plan Quotadotze

El Pla Quotadotze d'Endesa és un mètode de pagament nou amb el qual pagaràs una quantitat fixa al mes independentment del que consumeixis, i així evitaràs sorpreses a les factures. Tots els mesos pagaràs el mateix.

Amb el Pla Quotadotze d'Endesa, cada mes t'enviarem al teu compte bancari l'import de la quota fixa mensual, tot i que seguiràs rebent la factura cada dos mesos.

La Quotadotze d'Endesa és una modalitat de pagament que pots sol·licitar de manera totalment gratuïta i que no suposa cap canvi en les condicions del teu contracte actual. Pots tornar al teu mètode de pagament actual en qualsevol moment.

Com pots sol·licitar i activar el Pla Quotadotze d'Endesa?

  • Si ja ets client d'Endesa, pots activar la Quotadotze a través de Mi Endesa / Els Meus contractes. Selecciona el contracte que vulguis i et mostrarem l'import mensual de la teva quota fixa estimada.

  • Si encara no ets client d'Endesa pots sol·licitar-ho a www.endesaonline.com/quotadotze facilitant-nos les teves dades, i et mostrarem la quota mensual estimada calculada amb la nostra Tarifa One. Pots contractar-la online en aquell mateix moment i escollir el dia del mes que prefereixes realitzar el pagament de les teves factures.

Solicitar Quotadotze

A dalt