Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

El meu comptador no és digital, puc contractar la Tarifa Tempo Siempre Ganas?

Sí, sense cap problema. Per poder contractar la Tarifa Tempo Siempre Ganas no és necessari disposar d'un comptador intel•ligent integrat en el sistema, encara que si el tens també la pots contractar.

Sí que és necessari, però, tenir una tarifa d'accés 2.0DHA. Si no la tens nosaltres ens encarreguem dels tràmits necessaris per adaptar la teva situació.

S'ha de tenir en compte que per llei és obligatori canviar el comptador a un de digital, i si encara no te l'han canviat, el canviaran pròximament (el termini és fins al 31 de desembre de 2018, però no sabem la planificació de la teva companyia distribuïdora).

Si et posem el nou comptador de Telegestió, el canvi té un cost associat de 9,04 €+ impostos. Endesa s'encarregarà de tota la instal•lació i assumeix aquest cost, de manera que no hauràs de pagar res.

< Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Verda Supervall?

I si després em vull canviar a una altra tarifa? >

A dalt