Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

El producte de Mercat Lliure és més barat que el PVPC (antiga TUR)?

És impossible conèixer amb antelació del preu del PVPC. El PVPC canvia cada hora, i les seves variacions depenen de factors tan incontrolables com el clima o la demanda d'electricitat. Per tant, l'import final de la factura podria experimentar fortes variacions que dependran només del teu nivell de consum.
 
Amb els productes de Mercat Lliure d'Endesa, tindràs sempre un preu conegut per endavant i garantit durant un any. A més a més, pots obtenir descomptes addicionals si contractes el gas i altres serveis amb nosaltres.
 
 

< Quins avantatges té una tarifa de Mercat Lliure amb Endesa en comparació d'una tarifa en Mercat Regulat (Comercialitzadora de Referència)?

Com es calcula el PVPC? >

A dalt