Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Què és el preu fix de Mercat Regulat?

És un preu establert per les  comercialitzadores de referència i pots conèixer-lo prèviament. Una vegada contractat, és fix durant 12 mesos. 
Aquest preu pot resultar més car, però coneixes el preu que pagaràs, de manera que les variacions de la teva factura dependran només del teu nivell de consum. 
 Un cop transcorreguts els 12 mesos, el preu pot variar i per renovar-lo has de tornar a sol·licitar-ho expressament. El Preu Fix de totes les Comercialitzadores de Referència està publicat al a web de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència
Per tant, aquesta modalitat implica:
  • Més complexitat en la contractació.
  • Més complexitat en la renovació. 
Obligatorietat de continuar com a mínim un any amb el Preu Fix que has contractat. Hi ha la possibilitat de penalització si el client sol·licita la baixa abans de finalitzar l'any.
Impossibilitat de contractar, durant aquest any, productes o serveis addicionals.
Si desitges acollir-te a aquesta modalitat, ho has de sol·licitar a través del telèfon 800 760 333.
 

A dalt