One

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Llistat d'enllaços

 • Inici
 • T'ajudem
 • Com resoldre

One

> Què és la tarifa One? > Quins avantatges tinc amb la tarifa One? > Què és exactament la tarifa amb discriminació horària? > ¿Cuánto consumo en horas valle? > ¿Qué diferencia hay entre Tarifa One y cualquier Tarifa de Discriminación Horaria? > ¿Qué pasa si no llego al 50% en las horas valle? > ¿Cómo sabe Endesa cuánto consumo en las horas valle? > Com ha de ser el meu comptador per contractar la tarifa One? > ¿Quién cambia o reprograma el contador? > Quant costa el canvi o reprogramació de comptador? > ¿En caso de ser necesario, cuándo vendrán a cambiarme el contador? > ¿Cómo puedo ver si me han cambiado el contador? > ¿Cómo puedo ver en mi factura cuánto he consumido en horas valle o en horas punta? > ¿Si luego me quiero cambiar a otra tarifa? > ¿Y si quiero aprovechar para bajar la potencia? > ¿Y si quiero aprovechar para aumentar la potencia? > ¿Porque me obligan a reducir o ampliar la potencia? > Quin és el procés de contractació de la Tarifa One? > Com evoluciona el preu del meu contracte de la Tarifa One? > ¿Qué son los componentes regulados? > ¿Cuánto tiempo dura el descuento ofertado por la Tarifa One? > ¿Tengo obligación de permanencia si contrato la Tarifa One? > Tengo otra tarifa con Endesa, ¿me puedo cambiar a la Tarifa One? > ¿Cuánto dura el contrato con la Tarifa One? > ¿Qué puedo contratar con la Tarifa One? > ¿Cuándo recibiré mi primera factura? > ¿Cada cuánto recibiré la factura? > En què consisteix la tarifa One Llum Maxi? > En què consisteix la tarifa One Llum Nocturna?

Què és la tarifa One?

La tarifa One d'Endesa és una nova manera d'entendre el teu contracte d'energia. Podràs fer tot el que et calgui a través d'Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, i no només durant el primer any.
 • T'ofereix un descompte en el terme de potència i d'energia de manera indefinida (*).
 • A més, tens descomptes addicionals en el terme d'energia en funció de les hores en què consumeixis; aquests descomptes es calcularan per a cada factura i per sempre (*).
 • One és una tarifa 100 % en línia amb la qual podràs fer totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia a la secció Mi Endesa, que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessites, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.
(*) Sempre que el client tingui contractada la tarifa One i faci un ús preferent dels canals en línia.
 

Imagen

Quins avantatges tinc amb la tarifa One?

Amb Endesa gaudiràs d'un 12 % de descompte en el terme de potència i en el consum de llum de manera indefinida i, a més, amb la tarifa One podràs gaudir de descomptes addicionals en funció de les hores en què consumeixis.

Si estàs interessat en la tarifa One i més de la meitat del teu consum és en hores vall, per cada 1 % de més, tindràs un 1 % de descompte extra en el terme d'energia. Aquest descompte es calcularà independentment per a cada factura i per sempre.

Normalment, en una llar estàndard es consumeix la meitat en hores punta i la meitat en hores vall. És possible que ja estiguis consumint més de la meitat en aquestes hores vall. Per poc que desplacis alguns consums a aquestes hores, et beneficiaràs d'aquests descomptes.

Per exemple, si el 58 % del consum de llum es fa durant aquestes hores, et beneficiaràs d'un 8 % de descompte addicional en el terme d'energia.

Descuento adicional

La tarifa One és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA, que també s'anomenen "tarifes amb discriminació horària".

Imagen

Què és exactament la tarifa amb discriminació horària?

És la tarifa en què el preu de l'electricitat varia en funció de l'hora en què es faci el consum. L'objectiu és evitar puntes de demanda elèctrica i beneficiar amb un preu més baix aquells usuaris que consumeixen l'electricitat en les hores de menys demanda, quan la producció i distribució d'electricitat és més barata.

En el cas que l'usuari pugui consumir electricitat majoritàriament en les hores de menys demanda (al matí i a la nit), es podrà beneficiar d'un important descompte en el preu de l'electricitat. Per contra, tindrà un recàrrec en el consum de les hores de més demanda d'electricitat, cosa que s'haurà de tenir en compte per no acabar pagant més.

Per poder facturar les tarifes amb discriminació horària, els clients han de tenir un comptador que permeti discriminar els consums en els diferents períodes horaris.

S'anomena "període vall" les hores en què el preu de l'energia és més barat; per contra, el període punta comprèn l'interval en què el preu de l'energia és més car.

Periodos horarios

Amb la tarifa One, però, et pots beneficiar de descomptes addicionals si consumeixes més en hores vall, sense assumir cap risc associat a les hores punta, ja que parteix d'un preu únic.

Imagen

¿Cuánto consumo en horas valle?

Normalment, els clients consumeixen prop del 50 % en hores punta i l'altre 50 % en hores vall. És possible que ja estiguis consumint més del 50 % en hores vall.

Amb uns petits gestos pots desplaçar el consum a les hores vall perquè et surti més econòmic i puguis aconseguir millors estalvis (a banda de beneficiar el medi ambient i reduir el cost d'infraestructures elèctriques).

Si a causa de la teva manera de consumir, pràcticament tot el consum té lloc en hores punta, no t'has de preocupar de res, perquè amb la tarifa One no tens cap recàrrec relacionat amb la tarifa sense discriminació horària.

No tens res a perdre amb la tarifa One, ja que la major part del dia són hores vall (14 hores) i sempre tindràs un 12 % de descompte garantit. Si el consum té lloc durant les hores punta, tampoc passa res: el preu no canvia ni té cap recàrrec, l'únic que passarà és que no et beneficiaràs dels descomptes addicionals.

Imagen

¿Qué diferencia hay entre Tarifa One y cualquier Tarifa de Discriminación Horaria?

Amb la tarifa One, el preu de la llum que pagues és el mateix tot el dia, tant si consumeixes a unes hores del dia com a unes altres. Tanmateix, qualsevol tarifa amb discriminació horària té un preu més elevat en hores punta que en vall, quan l'energia és més econòmica.

A més, si ja consumeixes més en hores vall o aconsegueixes que la major part del consum es faci durant aquestes hores del dia (a la nit i al matí fins al migdia), més gran serà el teu estalvi en la factura.

Si a causa de la teva manera de consumir, pràcticament tot el consum té lloc en hores punta, no t'has de preocupar de res, perquè amb la tarifa One no tens cap recàrrec relacionat amb la tarifa sense discriminació horària. (la discriminació horària tradicional és arriscada, perquè té un preu més gran en hores punta).

Imagen

¿Qué pasa si no llego al 50% en las horas valle?

Res. El preu no té cap recàrrec, seguiria sent el mateix.

Imagen

¿Cómo sabe Endesa cuánto consumo en las horas valle?

Per poder saber-ho, cal disposar d'un comptador que compti per separat el consum de les hores punta i el de les hores vall, és a dir, cal tenir una tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA (abans anomenada "tarifa nocturna"). Si el comptador és dels nous, de telegestió, n'hi haurà prou amb reprogramar-lo; per fer-ho, caldrà tenir la potència normalitzada, en el cas que no hi estigui (consulta la taula de potències normalitzades). Cal recordar que la contractació de més potència és una ampliació i té un cost.

En el cas de les llars, es recomana no baixar de les següents potències perquè, si no, no es podran fer servir elements habituals, com ara una rentadora, assecadora, forn, etc.

 • 2,3 kW – Monofàsic 230 V
 • 6,928 kW – Trifàsic 3x230/400 V
 • 3,982 kW – Trifàsic 3x133/230 V

Imagen

Com ha de ser el meu comptador per contractar la tarifa One?

Per poder contractar aquesta tarifa, és imprescindible disposar d'un comptador que pugui diferenciar els períodes punta dels períodes vall. Si tens un comptador de telegestió integrat en el sistema, únicament caldrà reprogramar-lo. Si tens un comptador analògic que diferencia dos períodes (amb discriminació horària), no caldrà fer res. Finalment, si tens un comptador analògic que no diferencia els trams horaris, caldrà canviar-lo per un dels nous.

Aquestes adaptacions del comptador (canvi o reprogramació) tenen un cost associat de 9,04€ + impostos, però Endesa s’encarregarà de tot i assoleix el cost sempre que contractis la modalitat One Llum.

Imagen

¿Quién cambia o reprograma el contador?

No t'has de preocupar de res. Nosaltres fem totes les gestions necessàries. La teva companyia distribuïdora, a petició d'Endesa, canviarà o reprogramarà el comptador.

Imagen

Quant costa el canvi o reprogramació de comptador?

El canvi de tarifa d'accés costa 9,04 € + IVA (+ IGIC a les Canàries). Aquest cost, anomenat "drets de connexió", està regulat oficialment. No has de pagar res a l'operari que vingui a fer el canvi; el cost queda reflectit a la factura d'electricitat. Val la pena fer el canvi, perquè aquest cost s'amortitza àmpliament amb l'estalvi de la tarifa.

Imagen

¿En caso de ser necesario, cuándo vendrán a cambiarme el contador?

Si el comptador és antic, un operari anirà al teu domicili/negoci en una o dues setmanes per posar el nou comptador, o segons el model, a reprogramar-lo. En cas de canvi, l'operari t'avisarà perquè ha de tallar la llum uns minuts (5 aprox.) mentre retira el comptador i instal•la el nou. Si el comptador és dels nous (de telegestió) i ja està connectat, el canvi es fa a distància i no hi anirà ningú a fer cap canvi. El canvi es farà en una o dues setmanes.

Imagen

¿Cómo puedo ver si me han cambiado el contador?

Si el comptador és antic, veuràs que ara hi ha un altre aparell més modern, amb pantalla digital. Si el comptador ja era digital veuràs que a la pantalla apareixen diversos dades que van canviant. T'has de fixar en el codi que apareix: si apareix 1.18.1 i després 1.18.2 és que ja tens activa la tarifa de dos períodes horaris. El codi 1.18.1 correspon a la lectura de les hores punta i el codi 1.18.2 a la de les hores vall.

En alguna distribuïdora és possible que aparegui 1.18.3 en lloc d'1.18.2 per al consum vall, però l'important és que només apareguin dos codis 1.18.x.

Imagen

¿Cómo puedo ver en mi factura cuánto he consumido en horas valle o en horas punta?

A l'apartat de lectures t'apareixeran, d'una banda, les hores punta i, de l'altra, les hores vall; per tant, també hi apareixerà el consum en unes hores i en les altres. A més a més, veuràs un gràfic que et mostrarà la proporció del consum en hores vall sobre el total del consum.

A les línies de la factura, en veuràs una de descompte quan consumeixis més del 50 % en hores vall.

Imagen

¿Si luego me quiero cambiar a otra tarifa?

Si et canvies a una altra tarifa 2.0DHA amb discriminació horària (també anomenada "nocturna"), no cal que facis cap canvi en el comptador; tampoc té cap cost, tant si és amb Endesa com amb una altra companyia. Si vols canviar a una altra tarifa sense discriminació horària (2.0A), hauràs d'abonar els drets de connexió (*). En aquest cas, Endesa no els bonifica, atès que queden fora d'aquesta campanya. De totes maneres, quan provis aquesta tarifa no voldràs canviar-te, perquè en notaràs el benefici.

(*)Aquests drets estan regulats a la normativa vigent.

Imagen

¿Y si quiero aprovechar para bajar la potencia?

Pots fer-ho. La potència nova s'ha de normalitzar per a la teva tensió. No té cap cost addicional: el mateix cost de drets de connexió val per al canvi de tarifa, de comptador i de potència.

Imagen

¿Y si quiero aprovechar para aumentar la potencia?

Pots fer-ho. La potència nova s'ha de normalitzar per a la teva tensió. En aquest cas té un cost addicional per drets de contractació. Et podem donar una orientació, però els costos reals els indicarà la teva companyia distribuïdora. Aquest cost quedarà reflectit a la factura d'electricitat d'Endesa. El canvi de potència es fa simultàniament a la resta dels canvis:

 • Drets d'extensió: 17,374714 €/kW
 • Drets d'accés: 19,703137 €/kW

Si el teu butlletí o CIE (certificat d'instal•lació elèctrica) indica que la potència màxima que admet l'habitatge o local està per sota de la que vols contractar, o si té més de 20 anys, hauràs de parlar amb el teu instal•lador perquè et faci un butlletí o CIE nou. Alguna distribuïdora accepta revisar la instal•lació; en aquest cas, es cobrarien els drets de supervisió: 101,52 €.

 • Fiança: Consum estimat d'un mes.

Aquests costos es paguen només una vegada en el moment d'ampliar la potència.

Imagen

¿Porque me obligan a reducir o ampliar la potencia?

Si la potència que tens ara no està normalitzada segons la nova normativa, l'hauràs de reduir o augmentar fins que coincideixi amb una de normalitzada. Només s'admeten les potències corresponents a:

 • Monofàsic 230 V
 • Trifàsic 3x230/400 V
 • Trifàsic 3x133/230 V (és antic, però encara n'hi ha)

Imagen

Quin és el procés de contractació de la Tarifa One?

Contractar la Tarifa One d'Endesa és molt còmode. Pots iniciar la teva contractació des del nostre catàleg de productes, a través de campanyes o promocions, des del comparador de producte o des de la teva àrea privada “Mi Endesa

La teva contractació online en 3 passos:

 • Informa't  dels productes i les ofertes que tenim, i selecciona l'opció que millor s'adapti a les teves necessitats.
 • Revisa les condicions generals i particulars de contractació. 
 • Accedeix al formulari de contractació online corresponent i omple els camps.

T'expliquem el procés de contractació pas a pas:

“Les teves dades”: deixa que et coneguem per poder oferir-te el millor servei. Proporciona les teves dades personals i la teva adreça de correspondència.

Si ja ets client d'Endesa, si ho desitges, podem recuperar les teves dades. D'aquesta forma, el procés de contractació online serà més senzill.

“El teu subministrament”: en aquest pas, has d'indicar:

 • Quina és la teva companyia Comercialitzadora.
 • El número de CUPS o l'adreça del punt de subministrament.
 • Si no ets el titular del contracte, no passa res; per efectuar la contractació, nosaltres fem el canvi de titular.

“La teva potència”: selecciona la potència que millor s'ajusta a les teves necessitats. Si ho vols, posem a la teva disposició la nostra calculadora de potència.

“El teu resum de comanda”: pots visualitzar un resum dels productes que estàs contractant.

“Les teves dades de pagament”: afegeix el compte bancari on vulguis domiciliar el pagament de les teves factures. Si no tenim registrat el compte bancari que facilites, t'adjuntarem una ordre de domiciliació que has de retornar signada a través dels canals indicats.

“La teva documentació”: T'informem en cas que hagis d'adjuntar el Certificat d'Eficiència Energètica (CIE). Només és necessari enviar-lo en cas d’ampliacions de potència que superin la potència màxima autoritzada (PMA, en cas d’Andalusia 1,5 PMA), ampliacions en casos de CIE de més de 20 anys i canvis de titular amb CIE de més de 20 anys. En cas de no tenir la documentació necessària disponible al moment podràs enviar-nos-la per correu electrònic o correu postal: recepcioncie@endesa.es

“La teva confirmació”: es mostra el detall de totes les dades que has proporcionat.  Pots dur a terme el seguiment de la teva contractació a través de Mi Endesa

Quan finalitzi la contractació, podràs consultar el detall de la sol·licitud que has realitzat, t'informarem del número de contracte i t'enviarem un e-mail a l'adreça de correu que ens has indicat, on et podràs descarregar les condicions particulars i generals.

Amb la contractació online s'activa automàticament el servei de factura electrònica , i començaràs a gaudir de tots els seus avantatges. Si desitges conèixer-ne més, prem sobre la factura electrònica.

Imagen

Com evoluciona el preu del meu contracte de la Tarifa One?

El preu del contracte referit a la tarifa One es podrà actualitzar el primer 1 de gener després de la contractació amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions dels components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles canvis nous que es puguin aprovar per normativa.

Si hi hagués modificacions en el preu del teu contracte, es traslladaran al client tant a l'alça com a la baixa. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplicarà per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

A més, és possible que es revisi el preu passat un any a partir de la contractació. Això passaria a l'abril oa l'octubre de cada any. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que pots resoldre el contracte, contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia sempre que vulguis.

Imagen

¿Qué son los componentes regulados?

És una part del preu que pagues per la potència contractada o fix i pel consum en la factura d'electricitat i gas. Aquest import es destina principalment al manteniment de la infraestructura que permet transportar l'electricitat i el gas des de l'origen fins a casa teva.

L'encarregat de fixar aquesta part del preu és el Govern i és igual per a totes les companyies i per a tot el territori nacional.

Normalment es publiquen al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) un cop l'any, tot i que a vegades pot passar en altres moments.

També s'hi regulen els preus del lloguer de l'equip de mesurament i control (comptador) i els impostos d'electricitat, hidrocarburs (per al gas), IVA, IGIC, etc.

El més habitual per a totes les companyies és que, quan es produeix un canvi en qualsevol dels components regulats, es transmeti al client, ja sigui a l'alça o a la baixa.

Imagen

¿Cuánto tiempo dura el descuento ofertado por la Tarifa One?

El descompte del 12 % té una durada indefinida i es mantindrà sempre que facis un ús preferent dels canals en línia i que mantinguis la relació contractual amb Endesa amb aquesta tarifa.

El descompte addicional en funció del moment en què consumeixes es calcula per a cada factura i es mantindrà indefinidament, sempre que facis un ús preferent dels canals en línia i mantinguis la relació contractual amb Endesa amb aquesta tarifa.

Imagen

¿Tengo obligación de permanencia si contrato la Tarifa One?

No. Pots escollir l'oferta que més t'interessi a cada moment, i si no et convenç, la pots canviar quan vulguis. Amb la tarifa One d'Endesa no tens compromís de permanència.

Imagen

Tengo otra tarifa con Endesa, ¿me puedo cambiar a la Tarifa One?

Sí, t'interessa canviar. Amb la tarifa One tens un descompte en el terme fix de manera indefinida i possibles descomptes addicionals en funció de les hores en què consumeixis. El preu de la tarifa One és menor i, a més, evitaràs possibles variacions del preu de la tarifa PVPC a causa del mercat.

Imagen

¿Cuánto dura el contrato con la Tarifa One?

La tarifa One no té compromís de permanència: et pots donar de baixa quan vulguis i sense cap penalització. Tanmateix, el contracte de la tarifa One té una durada d'un any, que es renova automàticament.

Imagen

¿Qué puedo contratar con la Tarifa One?

Podràs combinar la tarifa ONE amb altres productes o serveis segons les teves necessitats.

Els descomptes de la tarifa ONE, en aquest cas, només s'aplicaran als subministraments, ja que la contractació dels serveis addicionals conté les seves pròpies condicions, igualment favorables. Si t'interessa veure els serveis que oferim, els pots consultar en els següents enllaços:

Imagen

¿Cuándo recibiré mi primera factura?

Quan hagis emplenat el formulari de contractació en línia i s'hagi tramitat la sol•licitud, el termini d'activació del contracte és de prop de 3 setmanes (si ja estaves amb Endesa Energía, el canvi és molt més ràpid).

Quan s'activi el contracte amb Endesa, rebràs l'última factura amb la teva companyia anterior (si ja estaves amb Endesa, serà l'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quan hagi passat el primer període de facturació amb Endesa.

Imagen

¿Cada cuánto recibiré la factura?

Normalment, rebràs la factura d'energia cada dos mesos a partir de lectures reals, és a dir, se't facturarà a partir del consum energètic sobre la lectura real del comptador del teu subministrament.

Nota: Si algun cop el lector no pot accedir al teu comptador, la lectura s'haurà d'estimar obligatòriament. Això sol passar si el comptador és a l'interior de la casa i no hi ha ningú que pugui obrir. Si vols, pots aportar tu mateix la lectura a través de la nostra pàgina web. És una altra de les facilitats que t'oferim amb la Tarifa One.

Si la teva potència contractada és superior a 15 kW, rebràs la factura cada mes.

Imagen

En què consisteix la tarifa One Llum Maxi?

La tarifa One Llum Maxi d'Endesa està pensada per a potències superiors a 15 kW. És una nova manera d'entendre el teu contracte d'energia. Podràs fer tot el que et calgui a través d'Internet.
 • T'ofereix un descompte en el terme de potència i d'energia de manera indefinida(*).
 • One Llum Maxi és una tarifa 100 % en línia amb la qual podràs fer totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia a la secció "Mi Endesa", que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessites, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.
(*) Sempre que el client tingui contractada la Tarifa One Llum Maxi i faci un ús preferent dels canals en línia.

Imagen

En què consisteix la tarifa One Llum Nocturna?

 • T'ofereix un descompte en el terme de potència i d'energia de manera indefinida(*).
 • One Llum Nocturna és una tarifa 100 % en línia amb la qual podràs fer totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia a la secció "Mi Endesa", que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessites, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.
(*) Sempre que el client tingui contractada la Tarifa One Llum Nocturna i faci un ús preferent dels canals en línia.

Imagen
Vols fer una nova cerca? Prova-ho amb el cercador de preguntes freqüents:
A dalt