Punt de Recàrrega

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Punt de Recàrrega

Quins avantatges ofereix la Solució Integral Punt de Recàrrega Endesa respecte d'altres ofertes de Punt de Recàrrega?

La Solució Integral Punt de Recàrrega ofereix diverses prestacions associades a un únic concepte, el Punt de Recàrrega Endesa. Es tracta d'un producte innovador per a usuaris de vehicles elèctrics, que busquin tranquil·litat i comoditat en els pagaments. Quan rebis la factura de la llum, hi veuràs l'import que s'ha de pagar en concepte de Solució Integral Punt de Recàrrega. 
Pots disposar del teu punt de recàrrega i de la tranquil·litat de comptar amb el teu vehicle elèctric sempre a punt, gràcies al servei de reparacions urgent, en menys de 3 hores, els 365 dies de l'any. També et beneficiaràs de la millor tarifa de Mercat Lliure d'Endesa Energía.
 

Imagen

Què necessito per poder contractar la Solució Integral Punt de Recàrrega?

És necessari que tinguis el subministrament d'electricitat amb Endesa Energía en la tarifa de Mercat Lliure, i que el punt de subministrament d'electricitat vagi associat al titular del contracte Solució Integral Punt de Recàrrega. Per poder contractar la Solució Integral Punt de Recàrrega has de passar un test de control creditici en el qual has de proporcionar el teu DNI i l'adreça del punt de subministrament d'electricitat on vulguis que instal·lem el punt de recàrrega.
 

Imagen

La instal·lació del Punt de Recàrrega Endesa és gratuïta?

Sí. ENDESA no et cobrarà res per la instal·lació, sempre que sigui una instal·lació que s'adapti a les característiques estàndard de la Solució Integral Punt de Recàrrega. Si s'hagués de fer una instal·lació més complexa, l'instal·lador homologat per Endesa et faria directament un pressupost del sobrecost.
 

Imagen

Quant de temps trigueu a instal·lar el punt de recàrrega?

Si el procediment de contractació no presenta cap problema, podrem instal·lar el Punt de Recàrrega Endesa en 2 o 3 dies després de la signatura del contracte.
 

Imagen

Puc tenir l'electricitat contractada amb una altra companyia per gaudir dels avantatges de la Solució Integral Punt de Recàrrega?

No, per gaudir dels avantatges de Solució Integral Punt de Recàrrega, has de contractar el subministrament d'electricitat amb ENDESA. Solució Integral Punt de Recàrrega és un producte associat al contracte d'energia.
 

Imagen

Com puc pagar la Solució Integral Punt de Recàrrega?

Cada dos mesos, a través de la factura d'electricitat. L'import que es paga en concepte de Solució Integral Punt de Recàrrega és d'1,85 €/dia (IVA inclòs), multiplicat pel nombre de dies corresponents al període de lectura de la factura d'electricitat.
 
L'import apareix a la factura d'electricitat amb el concepte Solució Integral Punt de Recàrrega.
En cas de no poder exercir el canvi de comercialitzadora per denegació de l'ATR (accés a la xarxa) a Endesa, pots pagar el servei mensualment, amb un preu d'1,85 €/dia pel nombre exacte de dies del període facturat.
 

Imagen

Quant temps triguen a arreglar el PdR si es fa malbé? Tindrà cost?

Si truques al 902 760 097, en menys de 3 h un instal·lador estarà al teu domicili per arreglar l'avaria del punt i/o instal·lació. La reparació inclou el desplaçament, la mà d'obra i les peces necessàries per a la reparació.
 

Imagen

Què passa en cas de donar-me de baixa abans que finalitzi el contracte?

Per poder gaudir dels nombrosos avantatges que ofereix el producte Solució Integral Punt de Recàrrega, és necessari el compliment del contracte. En cas de baixa anticipada del contracte, tens dues opcions: exercir l'opció de compra del Punt de Recàrrega Endesa, o bé abonar una penalització que variarà en funció de la finalització del contracte (Endesa procediria a la desinstal·lació de l'equip).
 
L'opció de compra varia segons el temps restant de vigor del contracte:
 
Mentre que si no s'exerceix l'opció de compra, se't penalitzarà segons el següent barem:
 
 
A més a més, has de tenir en compte el preu que cal pagar per la desinstal·lació de l'equip, de 363 € (IVA inclòs).
 

Imagen

Què passa una vegada finalitzat el contracte de Solució Integral Punt de Recàrrega?

Un mes abans de la finalització del contracte, Endesa Energía es posarà en contacte amb tu per oferir-te l'opció de compra del Punt de Recàrrega Endesa. Per exercir l'opció de compra has de pagar 175 € (IVA inclòs).
 
Rebràs una factura amb aquest import, en concepte de compra de l'equip. Per contra, si no desitges exercir l'opció de compra, Endesa procedirà a retirar el Punt de Recàrrega Endesa, sense cap cost en finalitzar el contracte.
 
El subministrament d'electricitat seguirà amb Endesa segons la tarifa corresponent de Mercat Lliure.
 

Imagen
A dalt