Contratació online

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Contratació online

> Com puc contractar amb Endesa? > Per què m'interessa contractar amb Endesa? > Quins passos has de seguir per realitzar la contractació Online? > Puc activar la factura electrònica en el moment de la contractació? > A través de quins canals puc consultar l'oferta que més em convé? > Puc registrar-me a “Mi Endesa” en el moment de la contractació? > Com contractar un subministrament per a un habitatge o local nou? > Quant costa donar d'alta un nou subministrament? > Com puc canviar d'empresa comercialitzadora? > Quina potència he de contractar? > El Pla Quotadotze és una tarifa plana? > Com es calcula quant pagaré al mes? > Si activo el Pla Quotadotze, canvia alguna cosa al meu contracte? > Té cap cost contractar aquest servei? > Quan pagaré les factures? > Puc triar el moment de pagament? > Quan m'emetran les factures? > Com veig quant em cobren cada mes? > Puc distribuir la meva despesa en x quotes (diferents de dotze)? > Puc modificar la meva quota estimada per la calculadora? > Rebré alguna mena de comunicació si m'excedeixo del consum estimat? > Per a quins productes puc activar el Pla Quotadotze? > Què passa si supero el consum anual estimat a partir del qual s'ha calculat la meva quota mensual, o si no hi arribo? > I si faig cap canvi en el contracte? Això afectarà el meu Pla Quotadotze? > Vull sol·licitar la baixa del Pla Quotadotze. Com ho haig de fer?

Com puc contractar amb Endesa?

Des de www.endesaclientes.com  pots contractar de manera senzilla la Tarifa ONE amb els productes i serveis que millor s'adaptin a les teves necessitats.
 
Si desitges consultar altres ofertes de Mercat Lliure, pots accedir al nostre Catàleg de Productes o trucar al telèfon gratuït 800 760 909.
 

Imagen

Per què m'interessa contractar amb Endesa?

Perquè t'oferim...
 
 • Àmplia gamma de productes (gas, llum, serveis de manteniment i reparacions).
 • Àmplia xarxa de Canals d'Atenció.
 • Assessorament mitjançant experts professionals, que s'adapten en tot moment a les teves necessitats.
 
Des de www.endesaclientes.com, podràs contractar de manera senzilla la Tarifa One amb els productes i serveis que millor s'adaptin a les teves necessitats.
 
Si desitges consultar altres ofertes de Mercat Lliure, pots accedir al nostre Catàleg de Productes o trucar al telèfon gratuït 800 760 909.
 

Imagen

Quins passos has de seguir per realitzar la contractació Online?

Vols contractar un producte de llum i gas a través del nostre canal Online? Desitges conèixer la informació necessària per fer-ho? A continuació, t'informem de les dades que necessites per realitzar la contractació online.

Si ja ets client d'Endesa, si ho desitges, en el primer pas del formulari, podem recuperar les teves dades. D'aquesta forma serà més senzill portar a terme la teva contractació.
 
 • Les teves dades personals i l'adreça de subministrament o, si no n'hi ha, el CUPS.
 • Nom de l'empresa comercialitzadora amb la qual tens contractat el subministrament.
 • Has de seleccionar la potència que necessites i indicar si desitges Discriminació Horària.
 • Documentació en cas que sigui necessari per a la contractació. Posem a la teva disposició un document d'ajuda sobre la informació que cal aportar en funció del tipus de producte i l'àrea geogràfica a la qual et trobis.
 • Introdueix les teves dades de pagament, el número de compte (20 dígits), el codi IBAN o el codi BIC (en cas que siguis estranger), així com les dades necessàries per domiciliar les teves factures.
 
Si no ets titular del contracte, també cal que proporcionis el següent:
 
 • El número del contracte de llum o gas
 • Les 4 primeres dades del teu compte bancari Nom de l'entitat bancària en la qual s'ha domiciliat el pagament del contracte de llum o gas.
 
Si, juntament amb el contracte de llum o gas, contractes serveis de manteniments addicionals, et sol·licitarem les característiques de l'equipament corresponent.
 
 

Imagen

Puc activar la factura electrònica en el moment de la contractació?

Sí, pots activar la factura electrònica en el moment de la contractació. Per a tots els clients que contractin la Tarifa ONE, l'activació de la factura electrònica és automàtica.
 

Imagen

A través de quins canals puc consultar l'oferta que més em convé?

Pots consultar l'oferta que més et convé a través de:
 
 

Imagen

Puc registrar-me a “Mi Endesa” en el moment de la contractació?

Sí, pots registrar-te a “Mi Endesa” en el moment en què realitzis la contractació d'un determinat producte o servei.

Quan estiguis registrat podràs accedir a un ampli nombre de serveis de manera ràpida, còmoda i senzilla, les 24 hores del dia.

Imagen

Com contractar un subministrament per a un habitatge o local nou?

T'has comprat un habitatge i necessites donar d'alta els subministraments de llum i gas? Necessites llum i gas al teu negoci? ? A continuació, t'informem de les dades que necessites per realitzar la contractació online.
 
Si ja ets client d'Endesa, si ho desitges, en el primer pas del formulari, podem recuperar les teves dades. D'aquesta forma serà més senzill portar a terme la teva contractació.
 
 • Les teves dades personals i l'adreça de subministrament o, si no n'hi ha, el CUPS.
 • Nom de l'empresa comercialitzadora amb la qual tens contractat el subministrament.
 • Has de seleccionar la potència que necessites i indicar si vols discriminació  horària.  
 • Documentació en cas que sigui necessària per a la contractació. Posem a la teva disposició un document d'ajuda sobre la informació que cal aportar en funció del tipus de producte i l'àrea geogràfica a la qual et trobis.  
 • Introdueix les teves dades de pagament, el número de compte (20 dígits), el codi IBAN   o BIC (en cas que siguis estranger),  així com les dades necessàries per domiciliar les factures.
 
Si no ets titular del contracte, també cal que proporcionis el següent:
 
 • El número del contracte de llum o gas.
 • Les 4 primeres dades del compte bancari Nom de l'entitat bancària on està domiciliat el pagament del contracte de llum o gas.
   
Si, juntament amb el contracte de llum o gas, contractes serveis de manteniments addicionals, et demanarem les característiques de l'equipament corresponent.
 

Imagen

Quant costa donar d'alta un nou subministrament?

Els costos d'activar un nou subministrament d'electricitat i de reactivar un subministrament no utilitzat des de fa més de tres anys estan es consten al Reial Decret 1995/2000 d'1 de desembre.

A més a més, aquests costos estan associats a conceptes relatius a la nova contractació, que s'inclouran a la factura. Aquests conceptes són:

 • Drets d'accés: s'abonen en contractar un subministrament nou o per ampliació de potència d'un subministrament ja existent.
 • Drets d'extensió: s'abonen en utilitzar la infraestructura elèctrica de la companyia distribuïdora en el cas de subministraments nous, en ampliar la potència contractada sobre els drets ja adscrits o si el punt de subministrament no s'ha utilitzat des de fa més de tres anys.

És possible que hi hagi altres despeses de contractació associades a la compra i a la instal·lació dels equips de mesura, com el cobrament d'una fiança, taxes, etc. En el cas de la fiança, es recuperarà l'import abonat després del pagament de la darrera factura en donar de baixa el contracte.Tot seguit, et detallem els costos que implica contractar subministraments nous de llum i gas.

Costos d'alta de subministrament nou de gas

Els costos d'alta d'un subministrament de gas o els costos de reactivació d'un punt de subministrament que fa més de cinc anys que no s'utilitza es regulen al Reial Decret 1434/2002 de 14 de desembre. (enllaç a pdf) Aquests costos estan associats a conceptes relatius a la nova contractació que s' inclouen a la factura. Aquests conceptes són:

 • Drets de connexió: són la contraprestació econòmica que cobren les empreses distribuïdores de gas per realitzar les instal·lacions i/o operacions necessàries per atendre un punt de subministrament de gas nou o per ampliar la capacitat d'un punt de subministrament ja existent.En cas de rescissió de contracte de subministrament, els drets de connexió de línia es mantindran per als punts de subministrament o de consum per als quals van ser abonats durant un període de cinc anys.
 • Drets d'alta: són la contraprestació econòmica que perceben les empreses distribuïdores de gas quan un usuari nou contracta el servei de subministrament de gas canalitzat. Una vegada rebut el butlletí de l'instal·lador autoritzat, l'empresa distribuïdora inspeccionarà la instal·lació receptora, i, a continuació, instal·larà i precintarà l'equip de mesura de l'usuari.

Imagen

Com puc canviar d'empresa comercialitzadora?

Si el teu habitatge o local no disposa de llum o gas actualment però ha tingut subministrament en algun moment, i vols canviar de companyia comercialitzadora, vine a Endesa, t'expliquem com contractar online i les dades que has d'aportar:
 
 • Les teves dades personals i l'adreça de subministrament o, si no n'hi ha, el CUPS.
   
 • Nom de la companyia comercialitzadora amb la qual tens contractat el subministrament.
   
 • Cal seleccionar la potència que necessites i indicar si desitges Discriminació Horària
   
 • Documentació en cas que sigui necessari per a la contractació. Posem a la teva disposició un document d'ajuda sobre la informació que cal aportar en funció del tipus de producte i l'àrea geogràfica a la qual et trobis.
   
 • Introdueix les teves dades de pagament, el número de compte (20 dígits), el codi IBAN o BIC (en cas que siguis estranger), així com les dades necessàries per domiciliar les factures.
   
Si no ets titular del contracte, també cal que proporcionis el següent:
 
 • El número del contracte de llum o gas.
 • Les 4 primeres dades del compte bancari Nom de l'entitat bancària en la qual està domiciliat el pagament del contracte de llum o gas.

Imagen

Quina potència he de contractar?

 • Depèn de les característiques dels equips que tinguis instal·lats al teu local o oficina.
  Com a orientació, la potència que necessitaràs es pot obtenir sumant la potència del receptor de més consum i la potència dels altres receptors que s'utilitzaran de forma simultània.
   
 • La potència contractada s'ha d'adequar el màxim possible a la potència que necessitaràs. Si la potència contractada és insuficient, es corre el risc que 'saltin els ploms'. Per contra, si la potència contractada és excessiva s'estarà incorrent en un sobrecost.
   
 • També has d'assegurar-te que la instal·lació del teu local o oficina està preparada per admetre el funcionament dels equips.
  Al Butlletí o Certificat d'Instal·lació Elèctrica (CIE) s'inclouen les principals característiques de la teva instal·lació, com la potència instal·lada i la màxima admissible, i garanteix la qualitat de la instal·lació.
   
 • En el cas que la potència que necessites superi la potència admesa (que pots consultar al teu butlletí actual), has de posar-te en contacte amb el teu instal·lador electricista perquè elabori un nou butlletí. Igualment, si en el futur canvien les teves necessitats de potència (per exemple, perquè instal·lis nous aparells), és possible que hagis d'adaptar la teva instal·lació.
   
 

Imagen

El Pla Quotadotze és una tarifa plana?

No, ja que a diferència d'altres companyies, amb el Pla Quotadotze d'Endesa no tens límits de consum, ni recàrrecs si els superes, ni hi ha lletra menuda. Pagues una quantitat fixa cada mes i transcorregut un any realitzaríem la regularització (anual), d'acord amb el teu consum real.

Està pensat perquè puguis planificar el que gastes cada mes, sense sorpreses.

 

Imagen

Com es calcula quant pagaré al mes?

 • Si ja ets client d'Endesa, ho calcularem segons el teu històric de consum.
 • Si encara no n'ets client, farem una estimació del teu consum d'acord amb les dades que ens aportis.
 

Imagen

Si activo el Pla Quotadotze, canvia alguna cosa al meu contracte?

No. Les condicions del contracte que tens amb nosaltres es mantenen, així com els serveis associats.

Només canvia la modalitat de pagament, que ara consistirà en una quantitat fixa cada mes, que carregarem al compte bancari que ens indiquis.

 

Imagen

Té cap cost contractar aquest servei?

No. Aquest servei és gratuït.

 

Imagen

Quan pagaré les factures?

El pagament es produirà en la data que hagis triat, independentment del cicle de facturació. En el moment de l'activació, pots triar el dia del mes que vols que et facin el càrrec (fins al dia 28 de cada mes, inclusivament).

 

Imagen

Puc triar el moment de pagament?

Sí, pots triar el dia del mes que vols que et facin el càrrec (fins al dia 28 de cada mes, inclusivament).

 

Imagen

Quan m'emetran les factures?

Les teves factures es continuaran emetent cada dos mesos.

 

Imagen

Com veig quant em cobren cada mes?

Podràs comprovar en el compte bancari l'import que et trametrem cada mes. Com que abans de cobrar aquest import t'enviarem un avís per correu electrònic, és molt important que ens facilitis un correu electrònic. Si no disposem de correu electrònic t'enviarem un SMS. A més, cada dos mesos t'enviarem la factura amb l'import real.

 

Imagen

Puc distribuir la meva despesa en x quotes (diferents de dotze)?

No. Amb el Pla Quotadotze la teva despesa es distribueix mes a mes, és a dir, en dotze mesos.

 

Imagen

Puc modificar la meva quota estimada per la calculadora?

Sí. Pots modificar l'import estimat un 10% per sobre o per sota, com triïs tu, perquè puguis organitzar més bé les despeses. Tingues en compte que a la fi de l'any t'ho regularitzaran amb el teu consum real.

 

Imagen

Rebré alguna mena de comunicació si m'excedeixo del consum estimat?

Solament en cas que tinguis una desviació en el consum que superi el 20% del consum previst.

Al cap de sis mesos de l'entrada en vigor del Plan Quotadotze, farem un estudi per detectar possibles desviacions. Si és així, Endesa podria fer una regularització automàtica de la quota. EAquesta regularització se’t comunicarà per correu electrònic, SMS o correu.

 

Imagen

Per a quins productes puc activar el Pla Quotadotze?

Ho pots sol·licitar per als teus contractes de llum o de gas de manera independent. Com que es facturen de manera separada les dues energies, sempre rebràs un càrrec al banc per a cadascuna. Pots unificar el dia de pagament perquè se't carreguin totes dues alhora. En cap cas, però, no es farà un càrrec per la suma de tots dos imports.

Si tens un servei de manteniment associat a qualsevol dels teus contractes energètics, t'afegiran l'import del servei a la teva quota mensual.

 

Imagen

Què passa si supero el consum anual estimat a partir del qual s'ha calculat la meva quota mensual, o si no hi arribo?

En el moment de l'acabament del Pla Quotadotze (al cap de dotze mesos), s'actualitzarà el pla i es compararà la diferència entre el que s'ha facturat i el que s'ha cobrat.

En cas que el saldo surti positiu a favor teu, et tornaran l'import mitjançant un abonament en el compte o, si continues amb aquesta modalitat de pagament, et reduiran l'import que has de pagar en les dotze quotes següents.

En cas que el teu saldo sigui negatiu (has pagat menys del que s'ha facturat), has d'abonar la diferència mitjançant un càrrec en el compte o distribuir-la en les dotze quotes següents.

 

Imagen

I si faig cap canvi en el contracte? Això afectarà el meu Pla Quotadotze?

Si, en cas de canvi de tarifa, canvi de potència o qualsevol modificació en els hàbits del teu consum, Endesa torna a calcular el teu Pla Quotadotze, t'ho faran saber per escrit mitjançant un correu electrònic, SMS o, si aquests mitjans no són possibles, per correu certificat.

 

Imagen

Vull sol·licitar la baixa del Pla Quotadotze. Com ho haig de fer?

Per desactivar el Pla Quotadotze i tornar a la teva forma de pagament habitual pots fer-ho des de Mi Endesa / Els Meus contractes, seleccionant el contracte i fent clic el botó Desactivar Quota Fixa. També pots trucar al 800 76 09 09.

 

Imagen
A dalt