Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quina potència he de contractar?

 • Depèn de les característiques dels equips que tinguis instal·lats al teu local o oficina.
  Com a orientació, la potència que necessitaràs es pot obtenir sumant la potència del receptor de més consum i la potència dels altres receptors que s'utilitzaran de forma simultània.
   
 • La potència contractada s'ha d'adequar el màxim possible a la potència que necessitaràs. Si la potència contractada és insuficient, es corre el risc que 'saltin els ploms'. Per contra, si la potència contractada és excessiva s'estarà incorrent en un sobrecost.
   
 • També has d'assegurar-te que la instal·lació del teu local o oficina està preparada per admetre el funcionament dels equips.
  Al Butlletí o Certificat d'Instal·lació Elèctrica (CIE) s'inclouen les principals característiques de la teva instal·lació, com la potència instal·lada i la màxima admissible, i garanteix la qualitat de la instal·lació.
   
 • En el cas que la potència que necessites superi la potència admesa (que pots consultar al teu butlletí actual), has de posar-te en contacte amb el teu instal·lador electricista perquè elabori un nou butlletí. Igualment, si en el futur canvien les teves necessitats de potència (per exemple, perquè instal·lis nous aparells), és possible que hagis d'adaptar la teva instal·lació.
   
 

< El Pla Quotadotze és una tarifa plana?

Com puc canviar d'empresa comercialitzadora? >

A dalt