Factura electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Factura electrònica

Què és la factura electrònica?

La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que reps en paper, però en un format que inclou una signatura digital,que et garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del seu contingut.
 

Com digitalitzar la teva facturaservicio

 

Imagen

En què consisteix el servei de factura electrònica?

Quan s'activa el servei de factura electrònica, i en funció de la data de facturació, rebràs un e-mail d'avís de disponibilitat de la teva factura.
En aquest avís, t'informem de la data, l'import de la factura i el número de contracte. A més a més, s'hi inclou un enllaç perquè puguis consultar-la sense necessitat d'accedir a Mi Endesa.
 
Si tens diversos contractes amb la mateixa data de facturació, rebràs tota la informació en un únic avís.
 

Imagen

Què és l'avís de disponibilitat de factura?

L'avís de disponibilitat de la factura és una notificació que arriba a través del correu electrònic. El rebràs en el moment en què Endesa facturi segons la teva data de facturació. Aquest avís agrupa totes les factures electròniques dels diferents contractes, generades en una mateixa data de facturació.
 

Imagen

Com puc arxivar la factura electrònica al meu ordinador?

Pots arxivar la teva factura electrònica si entres al detall de la factura, on apareixeran dos enllaços Descarregar en PDF iDescarregar en XML.
 
Tingues en compte que si no tens activada la factura digital només apareixerà l'enllaç Descarregar en PDF i et descarregaràs una factura que vindrà amb marca d'aigua i no tindrà validesa fiscal.
 

Imagen

Per veure les meves factures electròniques al meu ordinador, és necessari que l'equip informàtic compleixi algun requisit?

No hi ha cap requisit especial que hagi de complir el teu equip informàtic per poder visualitzar les teves factures electròniques. Únicament has de tenir connexió a Internet per accedir a Mi Endesa i un compte de correu per rebre l'e-mail d'avís de disponibilitat de la factura.
 

Imagen

Per a què serveix el visor de factures?

El visor serveix per obrir i visualitzar la factura amb validesa fiscal arxivada al teu ordinador.

Si accedeixes a les teves factures a través de Mi Endesa, necessites el visor en cas que vulguis descarregar la teva factura en format XML.

El visor és gratuït i compleix amb tots els requisits de seguretat tècnica i informàtica.

Imagen

Quines diferències hi ha entre la factura en paper i la factura electrònica?

Les úniques diferències que hi ha entre la factura en paper i la factura electrònica és el format en què es visualitzen i la rapidesa en la recepció.

La factura electrònica recull les mateixes dades, data de facturació etc. que la factura en paper i té la mateixa validesa legal.

A més a més, pots visualitzar-la amb la mateixa aparença que la factura en paper, bé des de Mi Endesa,o bé directament a través de l'avís de disponibilitat de la factura que reps al teu e-mail.
 

Imagen

Quins avantatges té el servei de factura electrònica?

La factura electrònica té diversos avantatges:
 
  • Disponibilitat: T'avisem tan aviat com estigui disponible i podràs de consultar-la al moment.
  • Rapidesa: Accedeix a les teves factures d'una forma ràpida des del teu e-mail.
  • Seguretat: La signatura digital garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: Estalvia espai a casa, sense haver d'emmagatzemar papers. Pots arxivar-les al teu ordinador o consultar-les a través de Mi Endesa.
  • Estalvi ecològic: Respecta el medi ambient.
 

Imagen

Quin és el cost per donar-se d'alta a la factura electrònica?

Donar-te d'alta a la factura electrònica no et costarà res. És un servei totalment gratuït que ofereix Endesa a tots els seus clients.
 
 

Imagen

Quins requisits he de complir per activar el servei de factura electrònica?

L'activació de la factura electrònica no requereix cap requisit específic. Per activar aquest servei no és necessari ser usuari registrat. Ho pots fer des de l'opció Activa factura electrònica, i pots escollir entre fer-ho per a un únic contracte o per a tots els teus contractes. 
 

Imagen

La factura electrònica és segura?

La factura electrònica és totalment segura. La signatura digital que integra garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
 
Endesa ha obtingut un certificat electrònic emès per l'Agència Notarial de Certificació SL, que l'habilita per a la incorporació de la signatura electrònica avançada a les factures.
 

Imagen
A dalt