Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Si el meu consum de gas és per a ús industrial i se m'està aplicant l'impost general (0,00234 €/kW h), es pot tractar d'un error?

Si el teu consum de gas és per a ús industrial i se t'està aplicant un impost general (0,00234 €/kW h), el més segur és que no sigui un error, ja que per poder aplicar l'impost reduït i en compliment de la normativa vigent, has de comunicar-nos que el teu subministrament de gas és per a ús professional amb finalitats estrictament industrials.
Per a això:
 
  • Has d'enviar una còpia de la comunicació a l'oficina gestora d'Impostos Especials de l'Agència Tributària (AEAT) corresponent al domicili on està ubicada la instal·lació en què es consumeix el gas natural.
 
Si ho desitges, també pots realitzar aquesta comunicació a través de l'adreça d'e-mail gasprofesional@endesa.es; tot indicant el núm. de contracte, el NIF/CIF, el CUPS i l'adreça del punt de subministrament.
 
A partir d'aquest moment, mentre no es produeixi una nova comunicació sobre això, prendrem com a referència la informació que ens hagis facilitat.
 

< Qui fixa el preu de l'electricitat?

Com es reflecteixen els costos de l'energia en el rebut de la llum? >

A dalt