Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Què passa si has proporcionat la teva lectura del comptador i no coincideix amb el consum facturat?

Si has proporcionat la lectura del comptador i no coincideix amb el consum que apareix a la factura, és probable que la teva lectura no hagi entrat a temps per a aquesta facturació.
 
  • Si et facturem amb lectures reals, no és necessari que ens facilitis la teva lectura. Si, tot i així, vols fer-ho, has d'introduir-la dins dels 10 dies laborables anteriors al següent període de facturació. No obstant això, si disposem d'una lectura real, l'estimada no serà vàlida per a la facturació.
  • Si per algun motiu el lector no ha pogut realitzar la lectura real del comptador, disposaràs de 60 dies per tal de facilitar-nos-la. Passat aquest termini, et facturarem a partir de la lectura estimada.
 

A dalt