Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Què passa si l'estimació de la lectura del teu comptador no és correcta?

A partir de l'1 d'abril del 2013 i en aplicació d'allò que s'estableix al Reial Decret 1718/2012 de 28 de desembre, la facturació per a tots els subministraments d'energia de baixa tensió amb potència contractada no superior a 15 kW és bimestral i amb lectures reals. D'aquesta manera, s'eliminen les estimacions sobre el consum a les factures.
 
No obstant això, si per algun motiu no t'haguéssim pogut facturar sobre la base de lectures reals i l'estimació de la lectura no és correcta, no t'has de preocupar. La diferència entre consum real i l'estimació sempre es regula en factures successives, sense suposar mai un cost addicional per al client.
 

< Quins són els inconvenients de patir una interrupció en el subministrament per impagament de les factures?

Com afecta la pujada del preu del terme de potència a la meva factura de llum? >

A dalt